25 / 04 / 2024

Şua İnşaat'ın Fikirtepe ve Kartal projelerinde inşaat başlıyor!

Şua İnşaat'ın Fikirtepe ve Kartal projelerinde inşaat başlıyor!

ŞUA inşaat,Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Şua inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacaklarını söyledi.



ŞUA inşaat, yakın bir donemde Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Şua inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı,  Ataşehir ve Göztepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacaklarını söyledi. 


Kadıköy İlçesine bağlı Fikirtepe'de 24 bin metrekarelik bir alanda kentsel donuşum projesi gerçekleştireceklerini belirten Sarıçalı. "Hak sahiplerinin büyük çoğunluğu ile anlaşma imzaladı ve geriye 400 metrekarelik alandaki hak sahiplen kaldı. Bu hak sahipleri ile anlaşmaya varılamayınca devreye acil kamulaştırma yöntemi girdi ve düğüm çözüldü" dedi. Kartal'da Eczacıbaşı Vitra ve Mutlu Akü arsalarına komşu 170 bin metrekareli arazideki proje için gün saydıklarını belirten Sarıçalı Kartal projelerinde 3 binden fazla birim yer alacağım dile getirdi. Sarıçalı, Göztepe Merpenkoy'de ve Ataşehir Barbaros Mahallesinde de proje geliştireceklerini dile getirdi. 


Hürriyet Ek


Geri Dön