20 / 04 / 2024

Şuhut´a 9 milyon TL´lik devlet hastanesi!

Şuhut´a 9 milyon TL´lik devlet hastanesi!

Afyon Şuhut'ta, 75 yataklı Şuhut Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı



75 yataklı Şuhut Devlet Hastanesi´nin temel atma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, TOKİ´nin 7 yılda gerçekleştirdiği ve hayata geçirdiği projelerin 100 bin nüfuslu 20 şehirden oluştuğunu ifade etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakanlık Toplu Konut idaresi´nin (TOKİ) ülke genelinde yaptığı konut ve tesisler ile destan yazdığını söyledi. Eroğlu, TOKİ´nin şu ana kadar 100 bin nüfustan oluşan 20 şehir inşa ettiğini vurguladı.

HASTANE 75 YATAKLI OLACAK

75 yataklı Şuhut Devlet Hastanesi´ne 9 milyon TL yatırım yapılacağını ifade eden  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Hastane Şuhut ilçesine görsel bakımdan da gerçekten güzellik katacak. Aynı zamanda hastane kullanım bakımından lüks bir otel gibi olacak. Hastanenin odaları bir kişilik ve yanında refakatçinin kalabileceği yer olacak. Odanın içerisinde banyosu, tuvaleti olan lüks bir hastane olacak.

Odaların 50 tanesi birer kişilik 25 tanesi iki kişilik olacak. Ama istenildiği takdirde mobilize sistem ile diğer odaları da iki kişilik olabilecek. Yani hastanenin kapasitesi 125 kişiye kolaylıkla çıkabilecek" şeklinde konuştu.

75 yataklı Şuhut Devlet Hastanesi´nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Aydoğan, Sait Açba, Vali Haluk İmga, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkiye


Geri Dön