25 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin 2. etabı yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin 2. etabı yapılacak!

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor.



Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve yıllık olarak kiralanan 42 bahçenin büyük bir kısmı aileler tarafından düzenli ziyaret edilirken, hobi bahçeleri dışındaki ortak kullanım alanlarının bakımı da Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.


VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp, kendi ürettiklerini tüketerek sağlıklı bir ortamda kişisel üretim yapan ailelerin uğraşı ile meyve, sebze ve çiçek ekilen toprakta havalar ısınması ile ürünler boy gösterirken hobi bahçeleri görüntüsüyle Süleymanpaşa-Hayrabolu yolunu kullanan vatandaşların da beğenisini topluyor.


TALEPLER DOĞRULTUSUNDA 2. ETAP YAPILACAK

Özellikle hafta sonları hobi bahçesi sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği ve şehrin stresinden uzaklaşıp nefes aldığı Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde ilginin devamı ve talepler doğrultusunda ikinci etap çalışmalarının yapılabileceği ifade ediliyor.


Milliyet 



Geri Dön