25 / 04 / 2024

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.




İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’ne yapılan Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle hizmete açıldı.


Açılış programında konuşan İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe, “Bugün açılışını yapmak için bir araya geldiğimiz okul, ülkemizin hem bugününe hem de bundan sonrasına faydalı olacak, milli manevi değerlerine bağlı, memleketimizi her alanda yükseltecek çocuklarımızı yetiştireceğimiz güzel bir eğitim yuvası. Memleketimizin eğitimi kültürü okullarla yükseliyor ve yükselmeye de devam edecektir” dedi. Kaymakam İbrahim Özefe, okulun bağışçısı İşadamı Erol Yüksel’e ve çalışanlarına bu eğitim yatırım için teşekkür etti.


Başkan Keskin de programda yaptığı konuşmada, “Hayırsever İşadamı Erol Yüksel tarafından ilçemize kazandırılan 24 derslikli okulumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kıymetli işadamımız Erol Yüksel okulumuza sponsor oldu, Kaymakamlığımız gerekli tüm çalışmaları yaptı. Bizde Sultanbeyli Belediyesi olarak okul için tüm girişimleri, tüm süreci takip ettik. Okulumuzun ilçemize kazandırılması için destek verdik” dedi.


Bugüne kadar yaptıkları tüm çalışmaların merkezinde gençlerin olduğunun altını çizen Başkan Keskin, “Biz bugün ne yapıyorsak, size iyi bir gelecek sunabilmek için yapıyoruz. Tüm gayretimiz, tüm çalışmalarımız bunun için. Eğitim alanında hayata geçen projeler son derece önemli. Sizler ileride bu ilçenin doktoru, hakimi, öğretmeni, başkanı olacaksınız. Bizler, parlak bir geleceğin kaliteli eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Eğitimin kalitesinin artması demek, kendimizi, ilçemizi ve ülkemizi emanet edebileceğimiz siz gençlerin yetişmesi demektir. Bu yüzden Sultanbeyli’de biz eğitime her şeyden daha fazla önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.


Okula sponsor olan İşadamı Erol Yüksel de Türkiye’nin kalkınması ve refah düzeyinin ileriye gitmesinin eğitimle olacağını bilincinde olduklarını ifade ederek, “Farklı ilçelerimizde ve illerimizde eğitim yatırımlarımız devam ediyor. Gençlerimizin eğitimi için çaba harcıyoruz. Bugün sizlerle bu okulu hizmete açıyor olmanın mutluluğunu paylaşıyorum. Okulumuzun öğrencilerimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar da, “Üzerimizdeki yükün ne kadar kutsal olduğunun farkındayız. Devletimiz son yıllarda eğitim noktasında çok büyük adımlar atıyor ve atmaya da devam edecektir. Eğitim topyekün bir seferberlik işidir. Okulumuza emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Açılış töreni öğrencilerin şiirler, şarkılar ve folklor oyunları gösterileriyle son buldu. 


Sultanbeyli Belediyesi


Geri Dön