18 / 04 / 2024

Sultanbeyli'nin imar sorunu çözüldü!

Sultanbeyli'nin imar sorunu çözüldü!

Sultanbeyli’de vatandaşlarla iftarda biraraya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ilçede imar sorununun çözüldüğünü tüm yatırım projelerinin hızla hayata geçirileceği açıkladı. 



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Sultanbeyli’de yaşayan vatandaşlarla iftarda buluştu.    İftar öncesi vatandaşlara hitap eden Uysal, “Sultanbeyli’nin bugüne kadarki en büyük problemi imar sorunuydu. Bu nedenle planlanan birçok hizmet maalesef gecikti. Şimdi ise imar, tapu sorunu çözüme kavuştu. Artık vakit Sultanbeyli için yapılması planlanan tüm yatırımları hayata geçirme vakti” diye açıklama yaptı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre özellikle ulaşımda yapılacak projelere dikkat çeken Uysal, “Sultanbeyli’ye bugüne kadar önemli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle ilçenin ulaşımda daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üsküdar-Ümraniye arasında hizmete başlayan metro hattı Sultanbeyli’ye kadar uzatılacak. İnşaat çalışmaları hızla devam eden metro sadece burayla da sınırlı kalmayacak. Sabiha Gökçen Havalimanı, Kadıköy-Kartal metro hattı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçecek metro hattı ve Yüksek Hızlı Tren hattıyla entegre edilecek. Sultanbeyli’den metroya bindiğinizde İstanbul’un birçok noktasına yer altından hızla ulaşabileceksiniz” dedi. 
 


Geri Dön