23 / 04 / 2024

Sulu Bostan inşaatına belediye uyarısı!

Sulu Bostan inşaatına belediye uyarısı!

Sulu Bostan Sokak´taki inşaatın suları çevreyi sardı. Temelinden su yükselen inşaat için Fatih Belediyesi gerekli uyarıların yapıldığını açıkladı



Sulu Bostan Sokak´taki çilenin sayfalarımıza taşımamızın üzerinden çok geçmeden Fatih Belediyesi olayla ilgili olarak inşaat firmasını uyardı. Sokakta yaklaşık iki yıl önce başlatılan inşaat bütün sokağın başına derde sokmuştu. Bittiğinde bir eğitim merkezi olması planlanan inşaat, sokak sakinlerini inşaatın ilk başladığı gün kadar memnun etmiyor. Çünkü inşaatta yapılan her kazı sokaktaki apartmanları sular altında bırakıyor. Yan sokaklar da bu durumdan nasibini alıyor. Üst katlarda oturanların evlerine kadar su basarken, zemin kattaki evlerin duvarlarından bir çeşme gibi oluk oluk sular akıyor Apartmanlara kokudan giremediklerini söyleyen vatandaşlar ise birçok kez şikâyette bulunduklarını ancak kimsenin bu sorunlarıyla samimiyetle ilgilenmediğini belirtti. Çileli sokak sakinlerinin belirttiğine göre burada bir su kaynağı var ve uyarılarına rağmen bir türlü sorun çözülmüyordu.

`GEREKEN UYARI YAPILDI´

Sulu Bostan Sokak´ın çilesini sayfalarına taşıyan Star İstanbul´un haberi üzerine yetkililer duruma müdahale etti. Fatih Belediyesi´ne ait görevlilerinin incelemeleri neticesinde inşaatı yapan şirkete, problemin çözümü ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gereken uyarının  yapıldığı belirtildi.
MELİS ADSALAN/Star


Geri Dön