25 / 04 / 2024

Suluova 3. etap TOKİ Konutları'nın başvuruları başlıyor!

Suluova 3. etap TOKİ Konutları'nın başvuruları başlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.




Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap  TOKİ  konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.


Suluova'nın konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, bu girişimler neticesinde Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda bir süre önce anlaşmaya varıldığını açıklayarak, 3. Etap TOKİ Konutları için proje çalışmasının tamamlandığını talep başvurularının 1 ay içerisinde alınmaya başlayacağını belirtti. Yapılacak 3. Etap TOKİ’nin Suluova’yı yarınlara taşıyacak bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Borsa mahallesinde Pan-Et ten satın aldığımız arsaya yapılacak Toplu Konutlar için proje çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. TOKİ' nin tip projeleri yerine Suluova’mız için özel hazırlanan konut projelerine bir ay içerisinde talep toplanacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.



Suluova Belediyesi



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


AMASYA’nın Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, “İlçemizde planlanan 3. etap TOKİ konutları için proje çalışmasını tamamladık. Başvuru alımına 1 ay içerisinde başlayacağız” dedi.


Suluova Belediyesi tarafından ilçenin konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Bu girişimler neticesinde Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda bir süre önce anlaşma sağlandı” dedi. 3. etap TOKİ Konutları için proje çalışmasının tamamlandığını talep başvurularının 1 ay içerisinde alınmaya başlanacağını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Borsa mahallesinde aldığımız arsaya yapılacak Toplu Konutlar için proje çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. TOKİ'nin projeleri yerine Suluova’mız için özel hazırlanan konut projelerine bir ay içerisinde talep toplanacaktır” diye konuştu.


Hürriyet 



Geri Dön