19 / 04 / 2024

Sunis Kumköy, 4 yıl içinde 7 ödül aldı!

Sunis Kumköy, 4 yıl içinde 7 ödül aldı!

Dört yıl önce açılan Sunis Kumköy Beach Resort SPA Otel, bu süre içinde müşteri memnuniyetinden 7 ödüle değer görüldü



Antalya'nın Manavgat ilçesi Ilıca beldesi Kumköy mevkisinde dört yıl önce açılan Sunis Kumköy Beach Resort SPA Otel, bu süre içinde müşteri memnuniyetinden 7 ödüle değer görüldü.

Sunis Kumköy Beach Resort SPA Otel Genel Koordinatörü Murat Nihad Görman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otelin dört yıl önce açıldığını hatırlattı.

Müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini kaydeden Görman, açılmalarından bu yana müşteri memnuniyeti ile ilgili tur operatörleri Holidaycheck'ten üç, Neckerman'dan iki, TUI ve Zoover'den birer ödül almalarının da bunda başarılı olduklarını ortaya koyduğunu belirtti.

Otellerinde müşteri memnuniyeti oranın yüzde 98 civarında olduğuna değinen Görman, bu oranı yeterli görmediklerini ve yüzde 99.5 çıkarmayı hedefleyerek çalıştıklarını söyledi.

OTEL PASAPORTU
Otellerine üçten fazla gelen müşterilere otelin hazırladığı bir pasaport verdiklerini bildiren Murat Nihad Görman, otele 3 kezden fazla gelen müşteriye, otelin hazırladığı pasaport verdiklerini belirterek, müşterilerin otele her
tatile gelişlerinde bu pasaportla bonus kazandıklarını söyledi. Görman, bonuslar arttıkça müşterilere otelin çeşitli aktivitelerinden yararlanma imkanları ve bir haftalık tatil verdiklerini bildirdi.

2010 yılı beklentilerinin iyi olduğunu vurgulayan Görman, fiyatlarla hiç oynamamalarına rağmen bu yıl yaz doluluk ortalamasının yüzde 70 civarında olduğunu bildirdi. Gelecek 20 yılın Türkiye için turizmde inanılmaz derecede artı değer sağlayacağını savunan Görman, "Turizmde Türkiye'nin yıldızı parlayacak" dedi.

Tesislerin yanı sıra çevrenin de düzenlenmesi gerektiğini anlatan Görman, havaalanından başlayarak, kalınan otel ve şehir içinde tüm çevresel etkenler düzeltilirse daha başarılı olunacağına inandığını kaydetti.
AA


Geri Dön