26 / 04 / 2024

Sunset Mayo, Irak 'ta üç mağaza açıyor!

Sunset Mayo, Irak 'ta üç mağaza açıyor!

Sunset markasıyla mayo pazarında faaliyet gösteren Günkar Grubu 'nun Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güneş, Irak 'ta bir girişimciden gelen talebi değerlendirdiklerini söyleyerek bu ülkede üç mağaza açacaklarını kaydetti



Bu arada pazarda oluşan büyük beden mayo talebinin artması üzerine, Fionco markasıyla sadece büyük beden mayo ve ev içi giyim koleksiyonu hazırlayarak pazara sunduklarını belirten Güneş, Türk kadınının bedeninin değiştiğini ifade etti.

Kemal Güneş, “Türk kadını özellikle vücut kusurlarını gizleyen mayo ve bikini modellerine büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu doğrultuda yaklaşık 1.2 milyon euroyu bulan Ar-Ge yatırımı yaptık ve göğüsleri küçük gösteren ya da büyüten, karnı gizleyen, basenleri toparlayan özel tasarımlar geliştirdik ” dedi. Güneş, iç giyimde 2011 yılında yüzde 15, çocuk hazır giyimde ise yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefleyen Fionco markası için yaklaşık 5.5 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirtti.

‘İhtiyaca cevap verdi '

Büyük beden mayoda özellikle yeni bir marka yarattıklarını söyleyen Kemal Güneş şunları söyledi: “Sunset, A(+), A ve B grubunda lider bir markamız. Koleksiyon yapısı ve marka imajı sadece Türkiye 'de değil birçok ülkede benimsendi. Bu nedenle, büyük bedeni yeni bir markayla sunmayı tercih ettik. Fionco, hem büyük beden mayo koleksiyonuyla hem de ev içinde şık ve rahat bir tarz sunan ev içi koleksiyonuyla yeni bir markamız. Fionco 'nun ev içi giyim koleksiyonu hanımlardan büyük ilgi gördü. Gerçekten de bu pazarda önemli bir boşluk varmış. Kadınlar evde eşofmanla ya da pijamayla dolaşmak istemiyor. Hem şık hem rahat olmak, aynı kıyafetle markete ya da komşuya gidebilmek istiyor. Fionco, bu ihtiyaca cevap verdi. ”
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön