19 / 04 / 2024

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.



Sur Yapı, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşmaya devam ediyor. Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda büyük ilgi gördü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sur Yapı, 1-2 Aralık’ta Stuttgart, 8-9 Aralık’ta Rotterdam ve 15-16 Aralık’ta da Frankfurt’taki fuarlara katılacak. Sur Yapı, "Yeni bir şehir inşa ettiği" Antalya Projesi ve İstanbul’un 12 ilçesindeki 14 projesiyle Avrupa’ya çıkarma yaptı. Şirket, Almanya ve Hollanda’da yaşayan vatandaşları Türkiye’den ev sahibi yapmayı planlıyor.

Sur Yapı, 20-21 Ekim’de Berlin’de, 27- 28 Ekim’de ise Köln’de gerçekleşen buluşmalar kapsamında 30 milyon TL’lik görüşme yaparak pazarda büyük bir satış hacmi oluşturdu. 

''Gurbetçilerin ilgisinden çok memnunuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın projelerimize göstermiş olduğu ilgiden çok memnunuz. Türkiye’nin en büyük iki markasından biri olan Antalya’ya, yani Antalya projemize de ilgi çok büyük. Avrupa’da yaşayan Türklere Sur Yapı kalitesine güvendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kardeşlerimize çok ciddi avantajlar sağlıyoruz. Şimdi Almanya ve Hollanda’daki kardeşlerimizin de bu fırsattan faydalanabilecek olmasından dolayı mutluyuz" diye konuştu.

''Yurt dışındaki Türklere 400 konut sattık''

Sur Yapı olarak Almanya’daki buluşmalara 15 projeyle katıldıklarını söyleyen Elmas, "Özellikle Antalya’daki projemizin başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Fransa, İngiltere gibi vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı Avrupa ülkelerinden büyük ilgi görmesinden dolayı mutluyuz. Son 5 ayda İstanbul ve Antalya projelerimizden, yurt dışında yaşayan Türklere 400 konut sattık'' dedi.

Sur Yapı’nın Antalya’da yapımına hızla devam ettiği yeni şehirde, bir yandan inşaat süreci hızla devam ederken, daireler peşin ödemelerde 170 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda 8 yıl devam edecek ve toplamda 8 milyar TL yatırım yapılacak Sur Yapı Antalya Projesi ile Antalya yeni bir şehre kavuşuyor.

Sur Yapı tarafından Antalya'ya kazandırılan Sur Cadde ise ticari alan, ofis ve daireleri ile dikkati çekiyor. 1,3 kilometre uzunluğunda inşa edilecek cadde, tramvay hattı ile adeta "Antalya'nın Şanzelizesi" olacak.

En büyük şehir parkı

Kurulacak olan yeni şehirde, yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan olacak. Yeni şehrin ortasına inşa edilecek dev şehir parkının ise yaklaşık 157 bin metrekare büyüklüğünde olması planlanıyor. Parkın içerisinde yeşil alanlar, göletler, seralar, oyun ve aktivite alanları, dinlenme tesisleri, semt pazarı, müze, kafeler, gezi ve koşu parkurları olacak. Parkın, Antalya’nın en büyük şehir parkı olması planlanıyor.

Sur Yapı'nın tanıtım yapılacak projeleri şu şekilde:

"İstanbul Avrupa Yakası; Kağıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis, Güneşli’de Mirage Dükkan. İstanbul Anadolu Yakası; Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Sultanbeyli’de İlkbahar ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de YeşilMavi. Antalya’da Sur Yapı Antalya."
 


Geri Dön