16 / 04 / 2024

Sur Yapı Ispartakule'de ön talep toplanıyor!

Sur Yapı Ispartakule'de ön talep toplanıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Ispartakule

Sur Yapı, Avcılar Ispartakule'deki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Tamamı konut olan projedeki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.



Sur Yapı güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de  hayata geçirilecek olan yeni projede ön talep dönemi başladı. Tamamı konut olarak tasarlanan  Sur Yapı Ispartakule projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alacak. 


Sur Yapı'nın yepyeni projesi, Kanal İstanbul projesine komşu, Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin hemen yanı başında ve Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesinde yükseliyor. 


Sur Yapı Ispartakule projesi için detaylar henüz netleşmedi.  Sur Yapı  Ispartakule'de ön talep fırsatları için http://ispartakule.suryapi.com.tr/'de yer alan talep formunun doldurulması gerekiyor. 


''Konfora ve kaliteye yatırım fırsatı'' sloganıyla satışların başlayacağı Sur Yapı Ispartakule projesinde detaylar netleşince Türkiye'nin bir numaralı emlak haberleri sitesi  emlakkulisi.com da yer alacak. 


Sur Yapı; Lavender, Gölbahçe Evleri, İlkbahar 2. Etap, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde satışlara devam ediyor. 


Sur Yapı Ispartakule iletişim:

Web: http://ispartakule.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, son yıllarda Avrupa yakasının önemli yatırım üslerinden biri olan Ispartakule’de yeni projesinin startını veriyor.


Ön taleplerin toplanmaya başladığı projenin 57 bin metrekarelik inşaat alanı bulunurken, 327 konut yer alacak. Proje, Küçükçekmece Gölü manzarasıyla dikkat çekiyor. Gerçekleştirilmesi planlanan Kanal İstanbul’a komşu konumda yer alacağı ifade edilen Ispartakule projesi, Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin de yanında bulunuyor. 


Yapımı hızla devam eden Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer aldığı belirtelen proje, 26 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilen Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarının yakınında yükseliyor. Yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ulaşımın da kolayca sağlanacağı ifade edilen proje, Atatürk Havalimanı’na da yakın konumda. esenler Otogarı’nın kapanması sonrasında hizmet vermeye başlayacak yeni cep otogarı da, yine bu projenin yakınında inşa edilecek.


Milliyet



projeye sor



Geri Dön