19 / 04 / 2024

Sur Yapı Lavender projesinde 60 ay vade farksız!

Sur Yapı Lavender projesinde 60 ay vade farksız!

550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası’nın en çok prim yapan ve tercih edilen ilçesi Sancaktepe’de yapımına başlanacak proje de modern ve gösterişli yapısının yanı sıra sakinlerine şehirli bir yaşam vaat ediyor.



Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. Şehirli ve gösterişli mimariye sahip proje 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105.000 metrekare inşaat alanına sahip.  Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunan Lavender’de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor. 

İlk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Anadolu Yakasının 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe’de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan Tem’e komşu vizyon bir proje hazırladıklarının altını çizen Altan Elmas, “şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor’’ dedi.


’’Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel %10+%10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz ’’ dedi.


Yalı dairesi gibi göl blokları…

Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler de ön plana çıkıyor. Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi ile adeta müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlanarak ev sahiplerine su ve yeşilin keyfine evlerinde varma imkanı sunuluyor…   

Lavanta bahçeleriyle donatılan proje; Lavender…

Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri, yemyeşil çim alanları, göle uzanan iskeleleri, piknik alanları, göl üzerindeki locaları, göletleri ve su parklarıyla huzurlu bir yaşamın kapıları aralanıyor. Üç farklı blok tipinde 57 m² ile 226 m² arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı proje şehirli mimarisiyle de dikkat çekiyor. 


Lavender ayrıca hareketli peyzaj tasarımı ile de göz dolduruyor. Lavanta bahçelerinden esinlenerek oluşturulan büyük bahçe ve gölet içerisinde erguvan çiçekleri, morlu pembeli çiçek bahçeleri, süs kirazları, gülibrişim, sonbahara geçişin en güzel simgelerinden oya ağaçları, her mevsim yemyeşil manolya ağaçları, salkım söğütler, insanlığın asırlık dostu zeytin ağaçları, yaz aylarında gölgesinde serinleten ıhlamur ağaçları, gürgenler, heybetli gövdeleriyle akçaağaçlar da yerini alıyor.

Sosyal alanlarıyla yaşayan proje; Lavender…

Lavender konforlu ve lüks dairelerinin yanı sıra rekreasyon alanlarıyla da avantaj sağlıyor. Yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahneleri, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardakları, Lavender kafesi, fitness alanı, saunası, hamamı, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuzuyla Lavender şehirli bir yaşam vaat ediyor.

Lavender projesinde çocuklara da eğlenceli bir dünya sunuluyor. Projede Kızılderili evleri, korsan gemileri, kulübeleri, macera parkları, trambolin, masa tenisi alanları, kaykay pisti, paten sahası, akülü araç kullanım alanı, bisiklet yolu gibi farklı yaş guruplarına uygun birbirinden cazip aktivite alanları da yer alıyor.

Lavender güçlü lokasyonuyla Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Sancaktepe’de!

Anadolu Yakası’nın en çok değer kazanan ve tercih edilen bölgesi Sancaktepe’de satışına başlanan Lavender projesi, lokasyonu ile avantaj sağlıyor. Üç cephesinden yola bağlantılı olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy – Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının da yanı başında… Metro ağı ile Sancaktepe’den Üsküdar’a 20 dk. Yenikapı’ya 30 dk. Taksim’e ise 45 dk. da gidilebilecek. 


Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu Yakasındaki tek durağı Sancaktepe’de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor. 

%10+10 tamamı peşin indirim ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Anadolu Yakası’nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe’de başlayan Lavender lansmana özel kampanya kapsamında %10 + 10 peşin ve peşin + banka kredili indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkanı da bulunuyor.


Web: http://www.suryapi.com.tr/konut-projeleri/sur-yapi-lavender-sancaktepe


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Sur Yapı, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan mağazaları bulunan Lavender’i satışa sundu.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte blok, 535 konut ve mağazalar yer alıyor.


Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunuyor.


İlk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Anadolu Yakası'nın 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe’de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan, TEM'e komşu, vizyon bir proje hazırladıklarını belirterek, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.


AA



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Sur Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de inşatını başlattığı yeni projesi Lavender, lavanta bahçeleriyle dikkat çekiyor. 550 milyon TL bütçeli projede satış da başlatıldı. 29 farklı daire tipi bulunuyor.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, İstanbul Sancaktepe’de yeni projesi Lavender’e start verdi. Firma, projenin inşaasına başlarken, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan cadde mağazalarının yer aldığı Lavender’de satışa da çıkıldı.


550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası’nın son yıllarda dikkat çeken noktası Sancaktepe’de yapımına başlanacak projede, modern ve şehirli bir yaşam alanı sunulacağı ifade ediliyor. Proje, 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunan Lavender’de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor.


İlk 100 ev kampanyalı

Sancaktepe’de lavanta bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan TEM’e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor” dedi.


Elmas, fiyatların 295 bin liradan başlayacağı projede uygulayacakları ödeme fırsatlarını da anlatarak, “Prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile satışa çıkardığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz” diye konuştu. 


Çok çeşitli donatı alanları var


1-) Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi dairelerin ön plana çıktığı vurgulanırken, göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl bloklarının her katta bulunan iki dairesi ile müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandığı ifade ediliyor. 


2-) Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlandı. Projede, yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahneleri, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardakları, hamamı, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuzu gibi pek çok donatı alanı bulunuyor.


3- ) Lavender, ulaşım imkanlarıyla da pek çok seçenek barındırıyor. TEM otoyoluna cephesi bulunan proje, Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor. Ayrıca çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının yanında bulunan proje, şehir hastanesi gibi pek çok kamu yatırımına da komşu oldu.


Milliyet/Duygu Erdoğan 





Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Sur Yapı, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanlan, bir bulvar boyunca uzanan mağazalan bulunan Lavender'i satışa sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender'in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte blok, 535 konut ve mağazalar yer alıyor. Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunuyor. 




Zaman



Haber Takvim Gazetesi'nde şöyle yer aldı ;


Sur Yapı, gösterişli ve şehirli mimariye sahip Lavender projesini satışa çıkardı. 550 milyon TL yatırım değeriyle İstanbul Sancaktepe'de yapımına başlanacak proje, 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. 535 konut ve cadde mağazalarından oluşan projede, 29 farklı daire tipi bulunuyor. 57 metrekare ile 226 metrekare arasında değişen konutlar, lansmana özel kampanya kapsamında yüzde 10 + 10 peşin ve peşin + banka kredili indirimi ile 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor...




Takvim



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Lavender'in satışına başlayan Sur Yapı, lavanta bahçelerinden esinlendi. Yatırım değerinin 550 milyon lira olduğu, 29 farklı daire tipine yer verilen proje 535 konut ve cadde mağazalarından oluşuyor.


İLK 100 EV İÇİN 60 AY VADE FARKSIZ ÖDEME 


Anadolu yakasının 2013'ten bu yana nüfusu en çok artan ve en çok prim yapan bölgesinin Sancaktepe olduğu görüşünü aktaran Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3'üncü köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM Otoyolu'na yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor" dedi. Elmas, Lavender'de lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin veya peşin+banka kredisi indirimiyle satışa başladıklarını belirtti.


En düşük fiyat 295 bin TL Lavender'de konut fiyatlarının lansmana özel olarak 295 bin liradan başladığı açıklandı. 

Sur Yapı 550 milyon liralık yatırım değeri olan Lavender (Lavanta) projesinin satışına başladı. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek proje 43 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. 105 bin metrekare inşaat alanına sahip Lavender'de 535 konut ile cadde mağazaları yer alıyor. Göl, bahçe ve teras adında üç farklı tip konut blokundan meydana gelen projede 1 + 1, 2+1, 3 + 1 ve 4+İlerden oluşan 29 farklı daire tipi satılıyor. 


ESİN KAYNAĞI BAHÇELER 


Lavanta bahçelerinden esinlenilerek oluşturulan büyük bahçe ve göleti kapsayan alanda oya ağaçları, manolya ağaçları, salkım söğütler, erguvanlar ve lavanta bahçelerine ev sahipliği yapacak proje, açık spor alanları, fitness salonu, sauna, hamam, pilates odası, yoga salonu, yarı olimpik açık yüzme havuzuna da sahip. 


Son yıllarda Anadolu yakasının en çok değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe'de inşa edilen Lavender'in üç cephesinden de yola bağlantısı bulunuyor. TEM Otoyolu'na da cephesi olan proje tamamlanmak üzere olan Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Şamandıra durağının yanında. Lavender aym zamanda günlük hareketi 100 bin kişi civarmda olacak 4 bin 100 yatak kapasiteli Türkiye ve Avrupa'nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu yakasındaki tek durağı Sancaktepe olacak hızlı tren hattına da komşu konumda. 


Habertürk



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sur Yapı, Sancaktepe’de yaptığı Lavender’i lansmana özel kampanya ile satışa sundu. Lansmana özel 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkanı da bulunuyor.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’i satışa sundu. 550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası’nın en çok prim yapan ve tercih edilen ilçesi Sancaktepe’de yapımına başlanacak Lavender projesinde şehirli ve gösterişli mimariye sahip proje 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 29 daire tipi bulunan Lavender’de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor.


60 AY VADE FARKSIZ ÖDEME FIRSATI


Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Lavender projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin veya peşin+banka kredisi indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz.”


YALI DAİRESİ GİBİ GÖL EVLERİ


Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi ile adeta müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlanarak Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri, çim alanları, göle uzanan iskeleleri, piknik alanları, göl üzerindeki locaları, göletleri ve su parklarıyla huzurlu bir yaşamın kapıları aralanıyor. Üç farklı blok tipinde 57 m² ile 226 m² arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı proje şehirli mimarisiyle de dikkat çekiyor.


Metro ile Taksim’e 45 dakika uzaklıkta


Anadolu Yakası’nın en çok değer kazanan ve tercih edilen bölgesi Sancaktepe’de satışına başlanan Lavender projesi, lokasyonu ile avantaj sağlıyor. Üç cephesinden yola bağlantılı olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının da yanı başında... Metro ağı ile Sancaktepe’den Üsküdar’a 20 dakika, Yenikapı’ya 30 dakika, Taksim’e ise 45 dakika da gidilebilecek. Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4.100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu Yakasındaki tek durağı Sancaktepe’de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor.

   

Star



Haber Vatan gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Sancaktepe’deki 550 milyon liralık yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi için fiyatlar 295 bin liradan başlıyor.

 

Anadolu yakasının 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe’de lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan TEM’e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3’üncü köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede bizde Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 


Vatan



Haber Meltem Kara'nın yazısında şu şekilde  yer aldı....



Sur Yapı, Sancaktepe’de 550 milyon liralık Lavender’in satışlarına başladı. 535 konutluk proje adını lavanta bahçelerinden alıyor. Projede daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.



Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Sancaktepe’deki 550 milyon liralık yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi için fiyatlar 295 bin liradan başlıyor.

 

Anadolu yakasının 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe’de lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan TEM’e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3’üncü köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede bizde Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Göl yalıları var

 

Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri dikkat çekiyor. Projedeki üç farklı blok tipinde 57 ile 226 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer alıyor. Projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler de bulunuyır. Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi müstakil bir yalı dairesini andırıyor. Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlanıyor.

 

Lavender’in lansmana özel kampanyası kapsamında daireler yüzde 10+yüzde 10 peşin ve peşin + banka kredili indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkanı da bulunuyor.

 

Metronun yanında

 

SANCAKTEPE’DE satışına başlanan Lavender projesinin TEM otoyoluna cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender, tamamlanmak üzere olan Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının yanında yer alıyor. Metro ağı ile Sancaktepe’den Üsküdar’a 20 dk. Yenikapı’ya 30 dk. Taksim’e ise 45 dk’da gidilebilecek. Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4 bin 100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu yakasındaki tek durağı Sancaktepe’de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor.




Meltem KARA/Vatan


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Sur Yapı'dan lavanta bahçeleri ile çevrili 550 milyon TL'lik proje Sur Yapı, lavantabahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan cadde mağazaları ile gösterişli ve şehirli mimariye sahip Lavender'i satışa sundu. 


550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası'nın en çok prim yapan ve tercih edilen ilçesi Sancaktepe'de yapımma başlanacak proje de modern ve gösterişli yapısının yanı sıra sakinlerine şehirli bir yaşam vadediyor. 


Proje 43 dönüm arsa alam üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede göl, bahçe ve teras admda üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunan Lavender'de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor. Projede, üç farklı blok tipinde daireler 57 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. Projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler de ön plana çıkıyor. 


Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi ile adeta müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlandı.   


Sancaktepe prim yapıyor Anadolu Yakası'nın 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Altan Elmas, en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe'de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan Tem'e komşu vizyon bir proje hazırladıklarının altını çizdi. 


Sancaktepe'nin 3. köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüklerini belirten Elmas, "Bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10 + yüzde 10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz" dedi. 


Dünya



Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Sur Yapı, Sancaktepe’de 550 milyon TL’lik yatırımla Lavender projesinin yatırımı için gün sayıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Anadolu Yakası’nın gözdesi Sancaktepe’nin prim potansiyeli hâlâ yüksek” dedi

Sur Yapı, Anadolu Yakası'nın en çok prim yapan ilçelerinden biri olan Sancaktepe'de 550 milyon TL'lik yatırıma başlıyor. 'Lavender' isimli projeyi satışa sunan Sur Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 3'üncü Köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile bölgenin prim yapmaya devam edeceğini belirtti. Lavender projesiyle yatırımlarına devam ettiklerini anlatan Elmas, "Lansmana özel yüzde 10+10 tamamı peşin veya peşin+banka kredisi indirimiyle 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz" dedi.


43 DÖNÜM ARSADA KURULUYOR

Sancaktepe'de TEM'e komşu vizyon bir projesi olarak projelendirilen Lavender, 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut bloklarıyla 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte bloklar ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunan Lavender'de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor. Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler de ön plana çıkıyor. Üç farklı blok tipinde 57 ila 226 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor. Elmas, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3'üncü Köprü, hastaneler, üniversite alanlarıyla değer kazanıyor" dedi.


ÇOCUKLARA ÖZEL AKTİVİTE ALANLARI

Lavender projesinde çocuklara özel aktivite alanları da yer alıyor. Bunlar içinde Kızılderili evleri, korsan gemileri, kulübeleri, macera parkları, trambolin, masa tenisi alanları, kaykay pisti, paten sahası, akülü araç kullanım alanı, bisiklet yolu bulunuyor. Bu özellikleriyle projenin çocuklu ailelerden ilgi görmesi bekleniyor.


Sabah




Bu haber Akşam'da şöyle yer aldı:


Sur Yapı, Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe'de lavanta bahçeleri ve göletleriyle dikkat çeken 'Lavender' projesini satışa sundu. Proje, 550 milyon lirayı bulan yatırım değeriyle hayata geçiyor.  


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor.  lavanta bahçeleri, göletleri, meydanları ve bulvar boyunca uzanan cadde mağazalarıyla dikkat çeken proje 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut bloklarıyla 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Üç farklı konseptte


Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. Anadolu Yakası'nın 2013 yılından bu yana nüfusu en çok artan ve en çok prim yapan bölgesinin Sancaktepe olduğunu ifade eden Sur Şirketler Grubu Başkanı Altan Elmas, burada Tem’e komşu vizyon bir proje hazırladıkları ifade etti.  Elmas, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. Köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor" dedi. 


295 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


Elmas, şöyle devam etti: "3. köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+ yüzde 10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz."  


Kızılderili evi de var 


Lavender'in konforlu ve lüks dairelerinin yanı sıra rekreasyon alanlarıyla da avantaj sağladığına dikkat çeken Elmas, "Yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, saunası, hamamı, pilates odası, yoga salonu ve yarı olimpik açık yüzme havuzuyla Lavender şehirli bir yaşam vaat ediyor. Lavender projesinde çocuklara da eğlenceli bir dünya sunuluyor. Projede Kızılderili evleri, korsan gemileri, macera parkları, kaykay pisti, paten sahası, akülü araç kullanım alanı, bisiklet yolu gibi farklı yaş guruplarına uygun birbirinden cazip aktivite alanları da yer alıyor" dedi. 


Yalı dairesi gibi tasarlandı


Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi dairelerin bulunduğunu belirten Elmas, "Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1'lerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesiyle adeta müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Göl bloklarında da, büyük balkonlar planlanarak ev sahiplerine su ve yeşilin keyfine evlerinde varma imkanı sunuluyor" dedi.


Akşam



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SUR Yapı, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan mağazaları bulunan Lavender'i satışa sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender'in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte blok, 535 konut ve mağazalar yer alıyor. Projede, 1+1,2+1,3+1 ve 4+l'lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunuyor. 


İlk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Anadolu Yakası'nın 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe'de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan, TEM'e komşu, vizyon bir proje hazırladıklarını belirterek, "Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 


Milat


Geri Dön