19 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’den yine ödülle döndü!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’den yine ödülle döndü!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'de aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesiyle ‘Konut’ kategorisinde aldı. İşte ayrıntılar...



Bu yıl 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.


Bu önemli uluslararası değerlendirmede, ödül alan Qent Istinye’nin yanı sıra Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan diğer projeler; Astana Tren İstasyonu (Kazakistan) “En İyi Ticari Proje”, Dakar Kongre Merkezi (Senegal) de “En İyi Toplum, Kültür ve Turizm Projesi” kategorilerinde finale kalmıştı.


‘Özel bir değeri var’


Cityscape Mimarlık Ödülleri’nde geçmiş yıllarda birçok farklı dalda büyük ödülü alan diğer Tabanlıoğlu projeleri ise; İstanbul Modern, Galataport, Kanyon, DMC Ankara, Levent Loft, Zorlu Center, Tripoli Kongre Merkezi, Dubrovnik Libertas Otel, Astana Medya Center ve Bio İstanbul projeleri olmuştu.

 

Fuarda ayrıca standında sektörün önde gelen isimlerini ağırlayan Tabanlıoğlu Mimarlık, iş ortakları, paydaşları, yatırımcılar ve uluslararası arenanın önemli temsilcileriyle projeleri ve yaklaşımlarını paylaştı. 


Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, Dubai’nin taşıdığı dünyayı buluşturan küresel platform niteliğine dikkat çekerek, “Biz de mesleki tecrübemizin yanı sıra Orta Doğu ile coğrafi, kültürel ve sosyal yakınlığımızın özel bir değeri olduğunu düşünüyoruz” dedi. 


Milliyet





Geri Dön