19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'ye 300 milyon TL harcayacak!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'ye 300 milyon TL harcayacak!

Yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar başladı. Ön taleplerde yoğun ilgi gördüklerini belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, proje yatırım tutarının arazi dahil 300 milyon lira olacağını söyledi.



Tahincioğlu, “1+1’den 5+1’e kadar değişen konut seçeneklerinin metrekareleri ise 79-349 metrekare arasında bulunuyor. 368 dairenin yer aldığı projemizde daire fiyatları ise 621 bin liradan başlıyor. Daireleri Aralık 2016’da teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.



Çengelköy sırada


Nidapark Ataşehir’de rekor satışa giden bir süreç yaşadıklarını belirten Tahincioğlu, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Zeytinburnu’nda ise çalışmaların sürdüğünü, aynı zamanda İstanbul dışındaki şehirlerde de projelere baktıklarını dile getirdi.

Tahincioğlu, kurdaki artışın da etkisiyle inşaat maliyetlerinin son bir yılda yüzde 15 arttığına dikkat çekerek, reel bazda gelecek günlerde gayrimenkul geliştiriciler için zam yapma zorunluluğu doğabileceğini dile getirdi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise, Seyrantepe’de inşaatına başlanan projenin 2 bin 800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını ve her yaş grubuna göre sosyal alan oluşturduklarını vurguladı. Çalım, satışlarda ise anlaşmalı bankalardan 120 aya varan kredi avantajları kullanılabileceğini söyledi.


Milliyet


Geri Dön