24 / 04 / 2024

Talay Ailesi inşaat şirketi kurdu!

Talay Ailesi inşaat şirketi kurdu!

Sezin Yanmaz Talay, kurduğu Pracsis İnşaat ve Taahhüt AŞ’de Tuna Talay’ı yönetim kurulu başkan yardımcılığı, Tolga Talay’ı da yönetim kurulu üyeliği görevlerine getirdi



Sezin Yanmaz Talay, kurduğu Pracsis İnşaat ve Taahhüt AŞ’de Tuna Talay’ı yönetim kurulu başkan yardımcılığı, Tolga Talay’ı da yönetim kurulu üyeliği görevlerine getirdi. Şerifali Mahallesi Akıncı Sk.n 23 k 2 Ümraniye adresinde kurulan şirket 23 Eylül 2010 tarihinde ana sözleşmesini imzalayarak İTO’ya ticaret sicil kaydını yaptırırken sermayesini de 50 bin TL olarak belirledi.
Ticari faaliyet olarak inşaat taahhüt işleri yapacağını açıklayan Pracsis İnşaat, diğer başka yerlerde sınıflandırılmamış özel inşaat faaliyetleri, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirlendi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön