27 / 04 / 2024

Tanışlar İnşaat'tan Kozyatağı'na 2 yeni konut projesi!

Tanışlar İnşaat'tan Kozyatağı'na 2 yeni konut projesi!

Türkiye’nin ilk seramik fabrikalarından biri olan “Uşak Seramik Sanayii”nin de içinde yer aldığı “Tanışlar Grup”, konut piyasasında da önemli projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 



2010 yılından itibaren Grup bünyesinde faaliyetlerine devam eden  “Tanışlar İnşaat”, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Kozyatağı’nda “Ege Apartmanı-Güneş Apartmanı” adlı 2 yeni konut projesi inşa edecek. 

Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, konut piyasasında var olan durgunluğun geçici olduğuna dikkat çekerek, “Bazı kesimlerde faize yönelim olduğunu gözlemliyoruz. Oysa faiz gelip geçicidir ama daire her zaman kazandırır. Daire fiyatları düştü, pek çok müteahhit maliyetin altında satış yapıyor. Bu fırsatı kaçırmamak gerekir. Şimdi daire almanın tam zamanı” dedi. 

Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış sözlerine şöyle devam etti; “Bazı kesimler eskiden olduğu gibi paradan para kazanma yolunu seçti. Mülk almak yerine parasını faize yatıranları görüyoruz.  Faiz getirisi yüksek olunca, “Bir daireyi 1 milyon liraya alsam 4 bin lira getirisi olacak. Fakat faiz bana daha fazla kazandıracak” diyen yatırımcılar mevcut. Oysa böyle düşünenler sonunda zarar edecek. Çünkü faiz gelip geçicidir. Daire her zaman değer kazanır, konutun getirisi daha yüksek olur.  Son dönemde daire fiyatları da düştü. Birçok müteahhit maliyetin altında satış yapıyor. Şu anda daire almanın tam zamanı. Yatırımcı ve oturum amaçlı ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalıdır.” 

KOZYATAĞI’NDA 2 KONUT PROJESİ
Tanışlar İnşaat İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan Güneşli’de “Kirazlı Koru Evleri” konut projesi üretti ve satışlarını tamamladı. 

Tanışlar İnşaat İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Kadıköy Kozyatağı’nda projeler inşa ediyor. 

Tanışlar İnşaat tan Kozyatağı na 2 yeni konut projesi!


Beyaz Kadıköy Ege Apartmanı: 
Yaklaşık 1.100  metrekare alanda kurulu, 33 daire 3 dükkandan meydana geliyor. 

Tanışlar İnşaat tan Kozyatağı na 2 yeni konut projesi!


Beyaz Kadıköy Evleri Güneş Apartmanı:
Yaklaşık 2.000 metrekarelik bir alanda kurulu, rezidans konsepli  54 daire 5 dükkan ile satışları devam ediyor. 



Web: http://www.tanislargrup.com.tr/


Geri Dön