24 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı!

Tanyer İnşaatın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı; kentte yaz keyfi yaşatacak daire teslimlerine haziran ayı sonu itibariyle başlandı.



Asma Bahçeler'in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi. Satışlarda da sona yaklaştıklarını açıklayan Tanyer, kısa süre önce açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı'nm yanında konumlanan projenin değerinin de arttığına dikkat çekti. Asma Bahçeler'in İzmir'deki diğer inşaat projelerinden farklı ve iddialı olduğunu kaydeden Münir Tanyer, "Son derece ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan bu sıradışı projeyi oluştururken, evinizin her köşesinden bahçe, deniz, göre projeleri çeşitlendireceğiz. Toplumun büyük bir kesimini oluşturan orta gelir grubuna uygun projelerde açık var. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Yelki, Narlıdere, Bayraklı ve Kahramanlarda ofis ve konul projelerine başlayacağız. Yüksek kaliteyi uygun fiyata müşterilerimize sunacağız." orman ya da vadi manzarasını izleyebileceğiniz şekilde tasarladık" diye konuştu. 


Yatırım müjdesi Tanyer İnşaat olarak, insanların beklentilerine uygun, kaliteli Erojelere imza attıkları ilgisini veren Münir Tanyer, 2016'da da hem ofis hem de konut anlamında yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini belirtti. İzmir'de özellikle orta - üst gelir grubunun konut ihtiyacına cevap verecek nitelikli projeler geliştirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen Münir Tanyer, şöyle devam etti: "İzmir insanı hem bilinçli hem de eğitimli. 


Ege kültürüne ve müşterilerin alım gücüne Doğa projesi Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler Projesi'nde daireleri Ağustos ayında sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Münir Tanyer şu bilgileri verdi: "Yamaçta inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Her evin önü açık." 


Milliyet


Geri Dön