28 / 03 / 2024

Tarkan Sekülü kimdir?

Tarkan Sekülü kimdir?

Meslek yaşamına Deloitte firmasında yönetici denetçi olarak başlayan Tarkan Sekülü, GROHE Türkiye Finans Direktörü oldu. Peki Tarkan Sekülü kimdir? GROHE Türkiye'nin faaliyet alanları nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...



Tarkan Sekülü kimdir?

Tarkan Sekülü, TED  Ankara  Koleji ve Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun. Meslek yaşamına Deloitte firmasında yönetici denetçi olarak başlayan Tarkan Sekülü, GROHE Türkiye Finans Direktörü oldu. 


GROHE Türkiye’de Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Tarkan Sekülü, Deloitte firmasında görevini başarıyla yürüttükten sonra Telsim’de iç denetim yöneticisi olarak görev yaptı.


GROHE Türkiye’de 2013 Mart’tan itibaren Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Sekülü, şirket birleşmeleri ve satınalmaları konusunda çok geniş bir deneyime sahip olup  S.M.M.M ve Bağımsız Denetçi belgeleri bulunuyor.


GROHE Group

GROHE Group, Grohe Holding GmbH, Hemer; Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg (1 Temmuz 2011 tarihinden bu yana tam olarak konsolide edilmiştir) ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır.


GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka olarak, “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunabilmek amacıyla kalite, teknoloji, tasarım ve sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.


GROHE Group’un dünya çapında 9.000 civarında (bu sayının yaklaşık 3.400'ü Joyou'dadır) çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.300'dür. 2012 yılında, GROHE Group 1,405 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.


Almanya’daki (Hemer, Lahr, Porta Westfalia) 3 ana tesisin yanı sıra; Portekiz, Tayland, Kanada ve Çin’de bulunan tesislerle birlikte toplam 9 üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.



Tarkan Sekülü GROHE Türkiye Finans Direktörü oldu!



Geri Dön