17 / 04 / 2024

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.



İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un sakinleri arasına Megastar Tarkan da katıldı.

 

DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA GETİRİYOR 

Türkiye’nin uluslararası arenada sergilenen ve sembol niteliğindeki projesi Vadistanbul’un Bulvar etabı dünya markalarını bir araya getiren bir vadi olarak konumlanıyor.

 

1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul’da; 2.500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

 

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor.

 

Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.


TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL HAVARAYI

 Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel Havaray’ına ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan Havaray, şehrin Metro ağına bağlanacak. Ayrıca İstanbul’un üç çevreyolu bağlantılarının kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor.

 

MİMARİSİNDE İKİ DEV İMZA 

İstanbul’un kuzeyindeki Belgrad Ormanı’yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile A.B.D.’nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


MEGASTAR Tarkan ofis yatırımı için İstanbul Seyrantepe’de yer alan Vadistanbul gayrimenkul projesini seçti.


Tarkan, Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından bir ofis katı satın aldı. Projede ofislerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. Projede tam kat ofis büyülükleri farklılık gösterse de, Tarkan’ın ortalama 500 metrekare bir alanı satın aldığı konuşuluyor. Bu da yaklaşık 5.6 milyon liralık bir satış anlamına geliyor. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul 1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul’da; 2 bin 500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi bulunuyor. Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel havarayı da yer alacak.


Hürriyet 


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Megastar Tarkan pek çok yerli ve yabancı şirketin merkezlerini taşıdığı Vadistanbul projesinden ofis katı satın aldı. Tarkan’ın satın aldığı ofis katı, projenin ünlü markaları biraraya getiren ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında yer alıyor. 

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul 1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Vadistanbul’un Bulvar etabında, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. 

Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul’da, 2 bin 500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan mağaza ve restoranlar yer alıyor. Projede, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı bir otel de bulunuyor.

İlk özel havaray

Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel Havaray’ına ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline gelmeyi hedefliyor. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan Havaray, şehrin Metro ağına bağlanacak. Ayrıca proje üç çevreyolunun kesistiği alanda bulunuyor. Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile ABD’nin dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

Etap etap teslim 

Vadistanbul’un 2014’ün Temmuz ayında teslim edilen 1111 konutluk Teras etabında yaşam devam ederken; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında ise teslimler haziran ayında başlayacak. AVM ise ekim ayında faaliyete geçecek. Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park ise şubat ayı başında lanse edildi. 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3 bin 700 araçlık otopark yer alıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Vadistanbul Park’ta teslimler ise 2017’nin aralık ayında yapılacak.


Metrekaresi 4 bin dolar...


Bulvar etabında ofislerin metrekare fiyatı ise 4 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri ise 100 metrekare ile 1450 metrekare arasında değişiyor. Taraflardan açıklama yapılmazken, Tarkan’ın kapattığı katın 1000 metrekarenin üzerinde olduğu ve 4 milyon doları aşan bir ödeme yaptığı iddia ediliyor. Ayrıca Vadistanbul Bulvar, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme - içme alanlarıyla da bir ilk olacak. Vadistanbul Bulvar’ın mağazalarının yüzde 23’ü gıda bölümlerinden oluşacak.  


Milliyet



Haber Sabah'ta şu şekilde yer aldı


Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye'nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul'un Bulvar etabını tercih etti. Tarkan, ünlü markaları bir araya getiren Vadistanbul'un Bulvar etabından bir ofis katı satın aldı. 1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un Bulvar etabında, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da, 2 bin 500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel Havaray'ına ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi olmayı hedefliyor.


Sabah




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye'nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul'un Bulvar etabını tercih etti. Ünlü markaları bir araya getiren Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi. AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest inşaat ortaklığıyla hayata geçirilen 1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'da 300 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 


Dünya


Geri Dön