27 / 04 / 2024

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 



Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraları için kura çekim tarihini 8 Aralık olarak açıkladı. 

Milliyet'te yer alan habere göre düzenlenen toplantıda toplu konut projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Can, "85, 120 ve 160 metrekare olmak üzere toplam 472 daire yapacağız. Bin 342 vatandaşımız müracaat etti. Kura sonucunda 472 aileye konut çıkacak ama bin 342 aileye ev verene kadar konut projesine devam edeceğim. Bizim hiç kimseye karşı toleransımız olmadı, olmayacak. Kesinlikle torpil ve tolerans yok. Hak, hukuk ve adalet yerini bulacak. 8 Aralık Cumartesi saat 10.00'da bu belediye meclis salonunda noter huzurunda kura çekimi gerçekleşecek" diye açıklama yaptı. 

Şanslı kurayı çekenlerin peşinatları yatırmasının ardından temel atma töreninin yapılacağını dile getiren Can, "Bu inşaatları yapabilmemiz için bütün üyelerin parayı zamanında getirmeleri ve taksitleri düzenli ödemeleri gerekiyor. Şu anda gazilik belgesiyle ulaşan 16 üyemiz var. Gazilerimizi kuraya tabi tutmuyorum. Gazilerimizin evine hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi. 
 


Geri Dön