29 / 03 / 2024

Tarsus'ta toplu konut hamlesi başlıyor!

Tarsus'ta toplu konut hamlesi başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarların düzenlediği toplantıya katılım gösterdi ve toplantıda çok önemli açıklamalar da bulundu.




Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçede 28 dönüm arazi üzerinde başlatacakları toplu konut projesiyle yaklaşık 500 konut inşa edeceklerini açıkladı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tarsus ilçesinde başlatmak istedikleri toplu konut projesi için çalışmalar başlattıklarını aktaran  Can, "Yeni yapılan Fevzi Çakmak-Tozkoparan Köprüsü'nün, Mimar Sinan Bulvarı ile kesiştiği yerde 28 dönüm arazimiz var. Burada toplu konut yapacağız. Proje çalışmalarımız başladı. Tahminimce 450-500 arası toplu konut olacak. İnşallah bu sene temelini atıp 2 yılda da bitirmeyi planlıyoruz.'' dedi.

 

Başkan Can sözlerine şöyle devam etti;  “Birinci önceliğimiz huzurumuz ve kardeşliğimizin bozulmamasıdır. İnşallah çok çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakacağız. Belediye olarak toplu konut projemiz olacak. Yeni yapılan Fevzi Çakmak-Tozkoparan köprüsünün Mimar Sinan Bulvarıyla kesiştiği yerde 28 dönüm yerimiz var. Burada toplu konut yapacağız. Proje çalışması başladı. Tahminimce 450-500 arası toplu konut olacak. İnşallah bu sene temelini atıp 2 yılda da bitirmeyi planlıyoruz. Tarsus’ta herkesi evlendireceğim. Evlenmeyen kimse kalmayacak Allah’ın izniyle''


Geri Dön