25 / 04 / 2024

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.



Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

THY aile indirimi kampanyasının şartları

Türk Hava Yolları'nın yüzde 20 aile indirimi kampanyasıyla ilgili detaylar resmî web sitesinde açıklandı. Kampanya, tüm yurt içi, tek yön veya gidiş-dönüş ekonomi kabin uçuşlarında geçerli olacak. Kampanya kapsamında bilet satın almak için son tarih 11 Nisan 2023 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar, en az 3 aile üyesine ait bileti alan müşteriler, 13 Nisan 2023 tarihine kadar Türk Hava Yolları'nın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanabilirler. Ancak, U, W, P, V, L ve T sınıfları kampanyaya dahil edilmedi.

Ayrıca, kampanya kapsamında aynı rezervasyon kaydında olan ve aynı soyadını taşıyan tüm yolcular yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler. Bu nedenle, çift soyadına sahip olan kişilerin rezervasyon yaparken seyahat edecekleri ailesinin soyadını yazmaları gerekiyor.

Türk Hava Yolları, bu kampanyayla ailelerin daha ekonomik ve keyifli bir tatil yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Yolcuların bu fırsattan faydalanmak için kampanya süresi içerisinde biletlerini satın almaları gerekiyor.

THY duyurdu! KPSS’siz personel alımı başladı! Kaçıran kafasını taşlara vurur!

THY, 2022 yılı net kârını açıkladı! 2.7 milyar dolar...

THY 46 ilde kısmi zamanlı personel alacak! Başvurular başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön