26 / 04 / 2024

Tatlıcı Tombak'ın yeni zinciri Tombak Plus!

Tatlıcı Tombak'ın yeni zinciri Tombak Plus!

Son 5 yıldır franchise sistemiyle hızla yayılan Tatlıcı Tombak, 30 ilde 80'i aşkın şubeye ulaştı

 



Tatlıcı Tombak, tiyatrocu Nedim Saban'ın Bolulu Hasan Usta'nın franchisee'liğinden ayrıldıktan sonra aile bireyleriyle birlikte yarattığı bir sütlü tatlılar zinciri.
Son 5 yıldır franchise sistemiyle hızla yayılan Tatlıcı Tombak, 30 ilde 80'i aşkın şubeye ulaştı... Hatırlanacağı üzere Saban ailesi, iki yıl önce stratejik ortak bulması için BCMS Aka Danışmanlık'a yetki vermişti. Geçenlerde aldığımız bir duyum üzerine, "Tatlıcı Tombak nihayet aradığı ortağı buldu" diye düşündük. Buna göre Doğan Makine, Tatlıcı Tombak'a ortak olmuştu. Aluf ailesinin kurduğu ve yarım asırlık geçmişi olan Doğan Makine, oto aksesuar ve yedek parçaları ticareti yapıyor. Biraz araştırınca öğrendik ki, Aluf ailesinin bazı fertleri Vals Gıda adıyla yeni bir şirket kurarak Tombak'ın franchise'ını almış, iki hafta önce de İstanbul Balmumcu'da Tombak Plus adıyla bir restoran açmış. Yani Aluf ailesiyle Saban ailesi arasında franchise ilişkisinden başka bir durum söz konusu değil...
Tombak Plus, adından da anlaşılacağı üzere Tatlıcı Tombak'ın kardeş zinciri. Ancak Tombak Plus'ta tatlıdan daha fazlasını bulmak mümkün. Elit bir kafe görünümünde olan Tombak Plus da franchise sistemiyle yayılıyor, ilki Etiler'de açılan Tombak Plus'un halen Balmumcu, Metrocity AVM, Halkalı ve Çanakkale'de şubeleri bulunuyor. Bu hafta içinde Esenyurt'ta da bir Tombak Plus açılacağını belirtelim.
Para
 


Geri Dön