25 / 04 / 2024

Taurus AVM'nin ziyaretçi sayısı arttı!

Taurus AVM'nin ziyaretçi sayısı arttı!

AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı başkentin nüfusunu aştı. Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı.



AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı başkentin nüfusunu aştı. Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaşırken en az 2 bin kişinin de iş sahibi olmasını sağladı. 


Hitap ediyoruz 

Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu, Taurus'un farklı kimliğiyle kısa sürede Ankara'daki en popüler AVM'ler arasına girdiğinin altını çizdi. Klasik AVM algısını yıkarak "yaşam merkezi" olmak için çıktıkları yolda ilerlediklerini bildiren Şerefoğlu, "Taurus ilk kurulduğu günden bu yana Ankaralılardan büyük ilgi gördü. Bir yıl gibi kısa bir sürede Ankara'daki en popüler AVM'ler arasında yer alan Taurus, seçkin marka karması ile dikkati çekerken, eğlenceli etkinlikleriyle de keyifli alışverişin adresi oldu. Zara, H&M ve Mango markalarını bir arada bulunduran ender AVM'lerden biri olmamızın yanında zengin marka karmamız sayesinde herkese hitap eden bir AVM hayata geçirdik. Bu sayede bir yılda 6 milyon ziyaretçiye kapılarımızı açarken en az 2 bin kişinin de istihdamını sağladık" diye konuştu. Taurus'un alışveriş keyfine verdiği önem kadar özel konularda da duyarlı davranan bir AVM olduğunu ifade eden Şerefoğlu, bu sayede ziyaretçi portföylerinin de genişlediğini şöyle vurguladı: "Ankara'da ilk kez bir AVM içinde açtığımız Pet Pansiyon ile hayvanseverlerin gönlünde de taht kurduk. Hayata geçirdiğimiz özgün tarzda etkinliklerimizle ziyaretçi portföyümüz genişledi. Ümitköy, Çayyolu, Yenimahalle, Gölbaşı ve incek'ten de ziyaretçi çekmeye başladık. Sadece Ankara'dan değil çevre illerden gelen misafirlerimizi de ağırladık." 



Milliyet Ankara 



Geri Dön