19 / 04 / 2024

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...



Kiraların en ufak bir mütevazı mahallede 2 bin, 3 bin liradan başladığını söyleyen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül "Türkiye Değişim Partisi olarak kira ve barınma sorununu bizden başka konuşan parti yok, bizden başka çözüm üreten parti de ne yazık ki yok." diyerek bütün siyasi partileri, yarınki grup toplantılarında, iktidarı ve muhalefetiyle kira sorununa çözüm bulmaya, artan kira fiyatlarıyla ilgili çözüm önermeye davet etti.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül den siyasi partilere kira çağrısı!

TDP Genel Başkanı Sarıgül ayrıca  imar planlarında iş yeri olarak ayrılan yerlerin derhal konuta dönüştürülmesi ve bu inşaatlara 24 ay içerisinde başlanmasıyla büyükşehirlerdeki konut sorununun çözüme kavuşacağını da sözlerine ekledi.

Büyükşehirlere arsalar verilerek, sosyal konutların yapılması gerektiğine değinen  TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "TOKİ'nin görevi, Nişantaşı gibi en zengin yerde bina yapmak değil, fakire ve fukaraya sosyal konut yapmaktır." dedi.

Kiracılar dikkat! Yargı harekete geçti!

Ev sahiplerinin yüksek kira taktikleri bitmiyor! Kira sınırından önce 6 bin TL olan ev, şimdi 8 bin TL'ye yükseldi!

Kira ve kredi desteğinde yeni dönem! Gecekondularda yararlanacak! Resmen değişti!


Geri Dön