18 / 04 / 2024

Tekirdağ Çınarlı Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Tekirdağ Çınarlı Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.



Çınarlı mahallesinde bulunan Çınarlı caddesinde, TESKİ’nin alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yolu keserek yolun her iki tarafında bulunan kaldırımlardaki kilit taşları ve yol üzerinde ki taşların sökülmesi ile tesviye edilen yol yeniden inşa edileceği bildirildi.

Çınarlı ana cadde üzerinde yapılan çalışma iki ayrı noktadan devam ederken on gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağı bildirildi.


“Bir söz vermiştik görev başına gelmeden önce. Şimdi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz’’ diyerek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şunları söyledi:

“Her verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Dün olduğu gibi, bu günde aynı. Şunu ifade etmek istiyorum, yollarımız bir bir yapılıyor. Sizden biraz daha sabır istiyorum. Ekiplerimiz var gücü ile daha güzel bir Süleymanpaşa çalışıyorlar. Önce bozuk olan yolu komple sökerek, tesviye edilmesinin akabinde yeniden kilit taşı dizilmesi ile beraber caddemiz trafiğe açılacaktır.”

Hürriyet


Geri Dön