08 / 05 / 2024

Tekirdağ Defterdarlığı polisler için hizmet binası yaptıracak!

Tekirdağ Defterdarlığı polisler için hizmet binası yaptıracak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ Merkez 'de bir taşınmaz vererek bunun karşılığında yeni hizmet binası ve lojman yaptırmak üzere üzere ihale düzenledi



Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ Merkez 'de bir taşınmaz vererek bunun karşılığında yeni hizmet binası ve lojman yaptırmak üzere üzere ihale düzenledi.
Tekirdağ Milli Emlak Tarafından yapılan açıklamalara göre Tekirdağ Yavuz Mahallesi 'nde bulunan ve mülkiyeti Hazine 'ye ait olan 96 metrekare yüzölçümlü ve 1 milyon 136 bin 956 TL tahmini bedelli taşınmaz verilecek. Bunun yerine pazarlık yapılarak Aydoğdu Mahallesi 'nde bulunan mülkiyeti ve Hazineye ait 1.921 metrekare yüzölçümlü, imar planında resmi kurum alanı olan taşınmazın üzerine polis merkezi hizmet binası ile Hürriyet Mahallesindeki resmi kurum alanı ve lojmanı olan taşınmazın üzerine de emniyet amirliği hizmet binası yaptırılacak.
Verilecek taşınmazı 1 milyon 136 bin 956 TL tahmini değeri ve 170 bin 545 TL 'de geçici teminatı olduğu belirten yetkililer, yapılması istenen taşınmazların inşaat değerinin ise 924 bin 971 TL olduğunu açıkladılar. İhale, 6 Eylül 2011 tarihinde Tekirdağ Defterdarlığı 'nda gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön