29 / 03 / 2024

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi'nde sona gelindi!

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi'nde sona gelindi!

Süleymanpaşa Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçeye değer katacak Değirmenaltı Caddesi’nin yapımında sona gelindiğini açıkladı.



Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleşen son iftar öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Değirmenaltı Caddesi’nde çalışmaları inceledi.


Altyapı çalışmalarının ardından birkaç ay önce Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarında da sona yaklaşılırken zeminin sağlamlaştırılmasının ardından asfalt atılıp yol hazır hale getirildi.


“Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz”

Granit taşların döşenmesi ve oturma alanlarının da hazırlanmasının ardından ışıklandırma çalışmaları devam eden cadde ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Özellikle son iftarı burada yapmak istedik. Yapımına devam ettiğimiz ay sonuna kadar bitirip eylül ayında da açılışını yapacağımız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Profesör Doktor Yılmaz Büyükerşen’in adını verdiğimiz bu caddeyi Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz” dedi.


Tekirdağ Çarşısı Cumhuriyet Meydanı’ndan Tepe Değirmenlerine kadar yenilenecek

Süleymanpaşa Belediyesi’nin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de şehrin eskiyen ana caddesini yenileyerek bir marka cadde de orada yapılacağınıı dile getiren Eşkinat, “Değirmenaltı Mahallesi’nde ki çalışma Süleymanpaşa Belediyesi’nin projesi. Bu projenin çok daha büyüğü olan projenin ihalesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp tepe değirmenlerine kadar giden aynı burası gibi kaldırımları geniş, granit taştan, Tekirdağ’a yakışan bir caddeyi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz yapacak” ifadelerini kullandı.


Milliyet


Geri Dön