26 / 04 / 2024

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.



Tekirdağ Süleymanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, yeni bir hizmet binasına taşınıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti, "Hürriyet Mahallesi, kooperatifimizin hizmet verdiği Süleymanpaşa ilçesinin yeni yapılanan bir bölgesidir. Bu bölge özellikle resmi kurumların yoğunlaştığı bir bölge olma özelliğine sahiptir. Devlet kurumları, vergi daireleri, bankalar, okullar bu bölgeye taşınıyor. Bu lokasyonun tercih edilmesindeki en önemli etken, şehir içinde yaşanan trafik sıkıntısından uzak. ulaşımı kolay bir bölge olmasıdır. Biz de artık yetersiz gelen hizmet binamızdan bu bölgeye taşınarak hem resmi kurumlara yakınlaşıp çalışmalarımızı hızlandırmak, hem de modem, rahat ulaşılabilen, trafik ve park sorunu olmayan bir hizmet binasına sahip olmak için harekete geçtik" dedi. 


'Titizlikle araştırdık' 


Eti, kooperatif çıkarlarını korumak adına ince eleyip sık dokuduklarını belirterek. "Genel kurulumuz bize bu konuda yetki verdi ve araştırmalarımıza başladık. Uzun ve titiz çalışmalarımız sonucu hem konum olarak ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek hem de mevkiine göre oldukça makul fiyatlı iki katlı bir yer satın aldık. Giriş ve zemin kattan oluşan yeni hizmet binamız girişte 145, zeminde 150 olmak üzere 295 metrekarelik bir alana sahip. Bölgedeki gayrimenkul fiyatları düşünüldüğünde gerçekten oldukça makul sayılabilecek bir bedelle, 885 bin TL'ye yeni hizmet binamızı bünyemize katmış olduk" diye konuştu. 


Genel Kurul'a teşekkür etti 


Eti, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana şeffaflık anlayışıyla çalıştık. Kooperatif üyelerimiz de bunu takdir etti. Mevcut hizmet binamız yerine daha modern ve çağın gereklerine uygun bir hizmet binasına geçmemiz gerektiğini açık bir şekilde ifade ettik ve genel kurulumuz da bizimle aynı görüşü paylaşarak bize bu satın alma yetkisini teveccüh ettiler. Tüm genel kurul üyelerimize desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamızda tadilat çalışmalarına başladık. En kısa sürede burada hizmet vermeye başlamak istiyoruz. Kooperatifimize, esnafımıza ve Tekirdağ'a hayırlı uğurlu olsun" dedi. 



Posta Trakya


Geri Dön