29 / 03 / 2024

Tekirdağ Kapaklı'da emlakçılar bir araya geldi!

Tekirdağ Kapaklı'da emlakçılar bir araya geldi!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu, ilçedeki emlakçılara yönelik birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı..



Kahvaltıya Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda emlakçı katıldı. Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, programda yaptığı konuşmada, "Derneğimiz 2014 yılında kurulan ve bir yıldır faaliyetlerini artırarak çalışan bir dernektir. Derneğimizin kuruluşunda emeği geçen büyüklerimize ve arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Emeklerinizi boşa çıkarmadan derneğimizi layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

Derneğin yeni olması nedeniyle üye çalışması yaptıklarını bu nedenle de üyelere yönelik istişare toplantılarını yapamadıklarını anlatan Dernek Başkanı Özel, "Bugünden itibaren bizler dernek olarak size daha yakın ve verimli çalışmalara imza atmak için burada toplandık. İnşallah daha sonraki sürecimizde bir lokal olacaktır. Bilindiği üzere dernekler birlik ve beraberliğin temel kurumlarından olan bir sivil toplum kuruluşudur. Sizlerin de derneğimize üyelik noktasında kararlı olmanızı istiyoruz. Ne kadar çok üyemiz olursa o kadar da güçlü oluruz" açıklamasını yaptı.


Vergi vermeden emlakçılık yapanlara karşı birlik olma çağrısı yapan Özel, "Kapaklı’da emlak sektörü, inşaat sektörü önde olduğu için emlakçı gibi görünen, inşaatçı gibi görünen ama devletine bir kuruş katkı sağlamayan bizlerin de yumuşak yüzünü kullanarak ortada iş yapanlara müsaade etmemek ve bunlara hep birlikte dur demek gerekiyor. Bizler buradaki iş potansiyelini beraber paylaşmalıyız. Müteahhitlere kat karşılığı arsayı biz vermeliyiz. Vatandaşlarımız ile müşterimizle emlak bürolarını barıştırmalıyız" dedi.


Milliyet


Geri Dön