23 / 04 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Rahmi Bey Parkı hizmete açıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Mola Park olarak bilinen Değirmenaltı Mahallesi’ndeki Rahmi Bey Parkı’nın çevre ve peyzaj düzenlemeleri yaparak hizmete açtı.



Parkın bundan sonra Mutlukent Çay Bahçesi olarak hizmete devam edeceğini söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Gerçekten geçen dönem Belediyenin düzenlediği güzel bir park. Burasının ismi de çok güzel, Rahmi Bey. Rahmi Bey Başkanlık makamının bulunduğu tarihi binanın imalatının yapıldığı dönemki belediye başkanı. Başka binalar yıkılırken Rahmi Beyin yaptığı bina hala ayakta. Süleymanpaşa Tekirdağ’a bağlı olduğu sürece de yaşamaya devam edecek. Bu kadar güzel bir parka unutulmaz bir belediye başkanının adını verdik. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

Tüm halkımıza hizmet vereceğini vurgulayan Ekrem Eşkinat, “Burası Mutlukent’in hizmetlerinin biraz daha dışında kapsamı biraz daha geniş olacak. Bu parkta sadece çay bahçesi olarak değil aynı zamanda müze olarak da hizmet verecek. Biz burada stantlar kurarak Tekirdağ’da üretim yapan firmaların ürünleri de satacağız. Tekirdağ’a gelenler, Süleymanpaşa’nın misafiri olacaklar, ondan sonra güzel şehrimizi dolaşacaklar” dedi.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesinin kesimiyle, Rahmi Bey Parkı hizmet vermeye başladı.


Hürriyet


Geri Dön