27 / 04 / 2024

Tekirdağ'da 9.4 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Tekirdağ'da 9.4 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Saray Belediye Başkanlığı 25 adet gayrimenkulü 9 milyon 451 bin 153 TL bedelle satışa çıkardı.



Saray Belediye Başkanlığı 25 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 9 milyon 451 bin 153 TL olarak belirlendi.

Saray Belediye Başkanlığından:
Madde 1- Aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirtilen ve Belediyenin mülkiyetinde bulunan Taşınmazlar Saray Belediyesince, aşağıda tarih ve saati belirtilen zamanda Ayaspaşa Mah. Atatürk Alanı No:32 adresinde Encümen Toplantı Odasında yapılacak ihale ile satılacaktır.
Madde 2-İhale Saray Belediye Başkanlığı’nca, 08.09.1983 tarih, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde 45. Maddesi uyarınca Açık Arttırma usulü ile yapılacaktır.
Madde 3- Satış işleminden K.D.V alınmayacaktır. Şartname Bedeli 50.00-TL olup, İhaleye ait şartname Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden görülebilir veya temin edilebilir.


Tekirdağ da 9.4 milyon TL ye satılık 25 gayrimenkul!

Madde 4- Ödeme Seçenekleri
1. Peşin Satış (Satışı Gerçekleşen İhale Bedeli Üzerinden Tek Seferde Peşin Ödenir)Ödeme süreleri için İdari şartname hükümleri geçerlidir.
2. Taksitli Satış (Satışı Gerçekleşen İhale Bedeli Üzerinden %50 si Peşin ödenir. Geri kalan bedel ise 6(Altı) eşit parça ile aralıksız aylık taksitler şeklinde ödenir. Ödenmeyen(VADESİ DOLMUŞ) 2 taksit olması durumunda idari şartnamedeki hükümler uygulanır.
Madde 5- İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER
Gerçek Kişi ve Kuruluşlar;
1- Yatırdıkları Geçici Teminat ve Şartname Makbuzunu
2- T.C Kimlik Fotokopisi
3- İkametgâh Belgelerini
4- Saray Belediyesine ve Maliyeye Vadesi Dolmuş Borcunun Bulunmadığını Gösterir Belgeyi
Kooperatifler;
1- Yatırdıkları Geçici Teminat ve Şartname Makbuzunu
2- İmza Sirkülerini, Yetki Belgesini ve Adreslerini gösterir belgeyi.
3- Faaliyet Belgesi
4- Saray Belediyesine ve Maliyeye Vadesi Dolmuş Borcunun Bulunmadığını Gösterir Belgeyi
Şirketler;
1- Yatırdıkları Geçici Teminat ve Şartname Makbuzunu
2- İmza Sirkülerini(Yetkilisi ihaleye gelecek ise)
3- Adreslerini gösterir belgeyi.
4- Faaliyet Belgesi
5- Şirket Yetkilisinin Yetkili olduğunu Gösterir Belgesi
6- Şirket Ortaklığı var ise Ticaret Sicil Gazetesi
7- Saray Belediyesine ve Maliyeye Vadesi Dolmuş Borcunun Bulunmadığını Gösterir Belgeyi
İstekliler adına vekâleten ihaleye iştirak edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin Noter Onaylı Vekâletnameleri ile vekilinin
Noter Tasdikli İmza Beyannamesini başvuru dosyasına aslını veya idareye aslı görülmüştür yaptırarak ihale komisyonu olan Belediyemiz Encümenine sunmak zorundadırlar.
Madde 6-İstekliler, son başvuru tarihi; 05/09/2019 Perşembe günü Saat 17:00’ e kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğüne müracaatlarını ederek, bizzat ihale başvuru dosyalarını teslim etmek zorundadırlar. Posta, Kargo vb. kurye ulaşım yolu ile ihale başvuru kabul edilecek olup; Bu yolla gönderilen başvurulardan oluşabilecek gecikmelerden ve başvuru tarihi ve saati olarak gelen evrak Elektronik Belge Sistemindeki bilgilere itibar edilecektir. Teslim alınan belgeler Yazı İşleri Müdürlüğünce Destek Hizmetleri Müdürlüğüne havale edilecek eksik olduğu tutanak ile tespit edilen belgeler olması durumunda ihaleye alınmayacak ve kurumumuz sorumlu olmayacaktır.
İLANEN DUYURULUR.


Geri Dön