29 / 03 / 2024

Tekirdağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Tekirdağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri Değirmenaltı Mahallesinde, kaçak olarak faaliyette bulunan büfeyi yıktı. Yıkımın ardından temizlik ekipleri, büfenin yıkıldığı yerde temizlik çalışması yaptı.



Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri Değirmenaltı Mahallesinde, kaçak olarak faaliyette bulunan büfeyi yıktı.

Daha önceden tebligat yapılan büfe sahibi işletmesini bir gün önceden boşaltması ile beraber ilgili kurumların yıkım öncesi gelerek gerekli çalışmaların ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri yıkımı olaysız bir şekilde gerçekleştirdi. Yıkımın ardından temizlik ekipleri, büfenin yıkıldığı yerde temizlik çalışması yaptı.


EŞKİNAT; “KAÇAK YAPILAR KONUSUNDA SIFIR TOLERANS”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçede kaçak yapılaşmaya tolerans tanınmayacağını söyledi.

“Yaşadığımız kentin mimari dokusunu bozan kaçak yapılara karşı sıfır toleranslı çalışıyoruz.” diyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Bu konuda kararlıyız. Adından belli olduğu gibi kaçak yapı. Kaçak ve çarpık kentleşmeye asla müsaade etmeyeceğiz. İmara aykırı ve iş yeri ruhsatına uygun olmayan yerlere müdahalemiz devam edecektir. Bu anlamda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Amacımız yaşadığımız bu şehirde, kentimizi hep birlikte yaşanılabilir bir seviyeye ulaştırmak ve yükseltmektir.’’ ifadelerini kullandı.


Habertrak


Geri Dön