19 / 04 / 2024

Teknik Yapı 100 dairede faizi sıfırladı!

Teknik Yapı 100 dairede faizi sıfırladı!

Teknik Yapı'dan, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti... Teknik Yapı, İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kalan 100 daire için faizi sıfıra çekti. Peşin alımlarda da yüzde 15 indirim yapılıyor.





Teknik Yapı, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti hazırlayarak, yeni yıl öncesi ev sahibi olmak isteyenler için son kampanyasını sürdürüyor. Iialkalı'da yer alan Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde l'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. 


Şubat'ta yaşam başlıyor


Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayını, şunları söyledi: "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor" dedi.


20 ticari ünite


Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde belli bir düzeyi koruyor. Proje, başta Tem Otoyolu olmak üzere Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerin yanı sıra alışveriş merkezleri, okul ve hastanelerin yanında yer alıyor. 


Vatan





Haber Hürriyet Gazetesi'nin Emlak ekinde şu şekilde yer aldı...



2016'ya iki yeni proje ile giriş yapmayı planladıklarını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Genel seçimler öncesinde incelediğimiz projeleri masaya yatırma kararı alarak 2016 yılma hızlı bir giriş yapacağız. Yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli ve 830 daireden oluşan Fikirtepe 3. Ada projelerini satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. 


Teknik Yapı 2016 yol haritasını belirledi. Yıla hızlı bir giriş yapacaklarını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım. "Genel seçimler öncesinde incelediğimiz projeleri masaya yatırma kararı alarak 2016 yılına hızlı bir giriş yapacağız. Yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli ve 830 daireden oluşan Fikirtepe 3. 

Ada projelerini satışa sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Kadıköy'deki Suadiye Sahil projesi ile Bağdat Caddesi nde yer alan 5 ayrı butik projenin satışlarına da hazırlık yapıyor. Bu projelerde ise toplamda yaklaşık 100 lüks rezidans daire yer alıyor" dedi. Halkalı'da 1.412 daireden oluşan Metropark projesinde ise teslimlerini yılın ilk yarısında yapacaklarını söyleyen Durbakayım. Fikirtepe'de iki adadan oluşan 1.185 dairelik Concord istanbul projelerindeki satışların surduğunu dile getiıdi. 


KONUTA DÖNÜŞ 

2016 yılındaki konut satışlarını iç ve dış konjonktüre göre bir seyir izleyeceğini belirten Duıbakayım, "İçerde siyasi istikrarın sürmesi, ekonomik yapıda köklü çözümlerin ciddiyetle ele alınmasını, konut satışlarının hız kazanacağına yönelik işaret olarak görüyoruz. Uluslararası piyasalarda FFD tandanslı gelişmelerin iç pıyasamızdaki sıcak paraya güvenli liman arayışına yön tutacağını düşünüyorum. Bu kapsamda döviz ve borsa gibi alternatif yatınm araçlarından çıkacak fonların bir miktarının da güvenli liman olarak gorilleri gayrimenkul piyasasına girmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Aynı trendi mütekabiliyet kapsamındaki konut satışlarında da görebiliriz. 


2 PROJEDE KAMPANYA 

Teknik Yapı, Halkalı'daki Metropark ve Tuzla'daki Evora İstanbul projelerinde uygun ödeme koşulları sunuyor. Metropark'ta hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde l'e indiren şirket, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0'a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirlendi. Yaklaşık 10 bin kişinin yaşamaya başladığı Evora İstanbul'da hemen teslim son 200 daire, için kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranı, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi. Buna ek olarak yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i ise bir yıl soma ödeme imkanı sunuluyor. Alternatif ödeme planı isteyenler için; tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az yüzde 25 peşinat verip yüzde 75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Hürriyet Emlak




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Teknik Yapı 'fırsat dolu' yılbaşı sepeti hazırlayarak, yeni yıl öncesi ev sahibi olmak isteyenler için başlattığı son kampanyasını sürdürüyor. Halkalı'da yer alan Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde l'e, 36 ay ödemeli konut kredisi taiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. 

Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönelim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yamsıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yamsıra larklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor" dedi. 


'ANAHTAR TESLİMLERİ ŞUBATTA...' 

Toplam 1412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesi, gerek işletim maliyeti açısından, gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesis kapasitesini sınırlı düzeyde tuttu. Projede fitnesscenter, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. Yaklaşık 1450 adet kapasiteli kapalı otoparklarda ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları, 'engelsiz yaşam'a olanak tanıyacak. Yaşamın Şubat 2016'da başlayacağı proje, Tem Otoyolu, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerin yanısıra okul ve hastanelerin de yanında yer alıyor. 


Milliyet

Haber Yeni Yüzyıl'da şöyle yer aldı;

TEKNIK Yapı, 2015’in son kampanyasını Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi. İstanbul Halkalı’da yükselen Metropark projesinde bin 412 daire ve 20 ticari üniteden oluşuyor. Projede fitness çenter, Türk hamamı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru da yer alıyor. Metropark projesi, TEM Otoyolu, Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlere yakın lokasyonda yer alıyor.


Yeni Yüzyıl 



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


Halkalı'da yükselen Metropark projesinde son 100 dairede indirimi yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinatı yüzde 1 'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını sıfıra indirdi. Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak krediler için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk" dedi. 


Akşam


Haber Son Gündem'de şöyle yer aldı;

Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, şunları söyledi: “Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016’da yaşamın başlayacağı Metropark’ta faiz indiriminin yanısıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanısıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor.”


Son Gündem




Haber Star Gazetesi'nin İnşaat Dekorasyon ekinde şu şekilde yer aldı...


Teknik Yapı, istanbul'da hayata geçirdiği projeleri 2016 yılında Anadolu'ya da taşıyacak. Teknik Yapı'nın 2016'ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1'e indiren TeknikYapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0'a çekti. 


Yeni yılda yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için fırsat dolu yeni yıl sepeti hazırlayan Teknik Yapı, 2015'in son kampanyasında birbirinden çekici avantajlar sundu. Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayn ödeme seçeneği sunuluyor" söyledi. 


YAŞAMIN TADINI ÇIKARMAK LAZIM

Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satın alma gücünü artıran ve kullanma maliyetini azaltan optimum sosyal alana yer verildi. Teknik Yapı Metropark projesi, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde fazla abartıya kaçmıyor. Bu kapsamda projede fıtnesscenter, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odalan, yetişkin ve çocuk yüzme havuzlan, yarım saha basketbol sahası, çocuk parklan, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. Yaklaşık 1.450 adet kapasiteli kapiı otoparklar da ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları, 'Engelsiz Yaşam'a olanak tanıyacak. Başta Tem Otoyolu olmak üzere Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerin yanı sıra alışveriş merkezleri, okul ve hastanelere olan yakınlığıyla şehri merkezinde olmanın verdiği konforda yaşam Şubat 2016'da başlıyor. 



Star İnşaat Dekorasyon



Haber Posta Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


Teknik Yapı, İstanbul Tuzla'da hayata geçirdiği 5 bin 79 ünitelik Evora İstanbul modelini Emlak Konut GYO ile Denizli'ye taşıyacak. Fikirte'de 3. projeye start verecek olan şirket, Bağdat Caddesinde de butik projeler üretecek Bağdat Caddesi ve Erenköy'de doğan Teknik Yapı, Anadolu yakasında hayata geçirdiği birçok projenin ardından 2013 yılında Metropark projesiyle Avrupa yakasına projelerini taşımıştı. Teknik Yapı 2015 yılında Emlak Konut GYO'nun Denizli'de satışa çıkardığı arsa ihalesini kazanarak, 2016'da Denizli projesiyle Anadolu kentlerine açılacak. 


2015 teslim yılı oldu 

2015 yılına seçim olacağını düşünerek hazırlıklı girdiklerini söyleyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015 yılında Fikirtepe'de gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un ikinci adasının lansmanını yaptıklarını hatırlattı. Denizli'de kazandıkları Emlak Konut GYO'nun arsa ihalesinin ise Teknik Yapı'nın hedeflerini bir adım öteye taşıdığını vurgulayan Nazmi Durbakayım, "Bu yıl içindeki önemli bir hazırlığımız ise Halkalı'da gerçekleştirdiğimiz Metropark projemizin teslimiydi. Teknik Yapı'dan daire alanların güveni haklı çıkardık ve daire teslimlerine Aralık 2015 itibariyle başladık. Satış hedeflerimiz ise yıl içindeki büyük dalgalanmalardan etkilenmeden istikrarlı bir şekilde devam etti" diye konuştu. 


Yeni projeler 

2016 ile birlikte seçimler öncesinde inceledikleri projeleri devreye almak ve yıla hızlı bir giriş yapmayı planladıklarını açıklayan Nazmi Durbakayım, "Halkalı da bin 412 dairelik Metropark ve Fikirtepe'de iki adadan oluşan bin 185 dairelik Concord İstanbul projelerindeki satışları sürdürürken, yılın ilk çeyreğinde bin 500 daireden oluşan Denizli ve 830 daireden oluşan Fikirtepe 3. Ada projelerini satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. Nazmi Durbakayım, Kadıköy'deki Suadiye Sahil projesi ile Bağdat Caddesi nde yer alan 5 ayn butik projenin satışlarına da hazırlık yaptıklarını ifade etti. Evora İstanbul modeli Denizli'ye İstanbul'da l'e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli'ye taşıyacak olan Teknik Yapı, bin 500 konutluk karma projeyi 2016'nın ilk çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor. 


Emlak Konut ile 'arsa satışı karşılığı gelir paylaşım' modeli kapsamında inşa edilecek proje, Denizli'nin merkezinde 115 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 1.500 bağımsız birimden oluşan karma bir proje olacak. Denizli projesi yaklaşık 600 milyon TL büyüklüğünde olacak. Nazmi Durbakayım "Denizli projemiz; altısı konut, ikisi ticaret, ikisi park ve ikisi eğitim adasından oluşan toplam 12 adadan oluşuyor. Rezidans dairelerin ağırlıkta olacağı proje, home ofisleri, park alışveriş caddesi ile kendi kendine yetecek bir yerleşim ünitesi oluşturacak. Projede geniş balkonları, büyük oturum alanlan bulunan 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi rezidans daireler yer alacak" diye konuştu. 


Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nde yer yüzlerce binanın dönüşümüne katkı yapan Teknik Yapı'nın Fikirtepe'deki dönüşüm projesi Concord İstanbul, Sign of the City yarışması kapsamında 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi. Toplam 1 bin 185 bağımsız bölümden oluşan Concord İstanbul projesinin, E5 ve TEM otoyolları kesişme noktasında, Boğaz köprüleri bağlantı yollarının hemen yanı başında yükseliyor. Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip proje, iki metro istasyonu, Metrobüs ile  Marmaray  bağlantısının hemen girişinde yer alan Concord İstanbul İstanbul'da trafik derdine de son veriyor. Deniz ulaşımına da çok yakın bölgede yer alan proje, bu avantajlarıyla şehrin iki ucuna, merkezi iş alanlarına ve tarihi yarım adaya en kolay ulaşımı sağlıyor. 


Posta Ek


Geri Dön