23 / 04 / 2024

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.



Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre, Teknik Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlamayı hedefliyor. Firma yeni projelerini ikisi İstanbul Kartal, biri fikirtepe ve biri de İzmir'de olacak şekilde planlıyor. 

 

Teknik Yapı Kartal projesinde toplamda 1.100 konut yer alması düşünülüyor. Projenin bu yıl sonu başlması öngörülüyor. Yeni projeleri hakkında bilgiler veren Durbakayım, “Fikirtepe’yi biz tek başımızı yapsak bugün biterdi ve değeri en az yüzde 30 fazla olurdu. En büyük sorun bölgedeki işin ehli olmayan firmalar. Teknik ve maddi yeterliliği olmayan firmalar Fikirtepe’nin şansızlığı oldu. Sonunda değerini bulacak ama geç olacak. Hayatında yaptığı hacmin 10 katı işe giren firmalar daha belediye ruhsat harçlarında boğuldu kaldı” dedi.

 

Adım adım Anadolu
İstanbul dışında ilk projesini Denizli’de Evora Denizli projesiyle başlatan Teknik Yapı, ikinci projesini de İzmir’de yine emlak Konut GYO ihalesinden aldığı arazide Halk GYO ile birlikte inşa edecek. Durbakayım, Bodrum’da yıllardır Yalıçiftlik’te arazi topladıklarını, uygun bir dönemde sağlık turizmini de içeren bir proje yapacaklarını açıkladı. 


Geri Dön