26 / 04 / 2024

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.



Teknik Yapı, 2015'in son kampanyasında birbirinden çekici avantajlar sunuyor. Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. Teknik Yapı Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Herzaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve 1412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Metroparkta daire teslimlerine başladık Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı projede faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutannı da minimum seviyeye çekerekson 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleriyle son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatlann yanı sıra farklı peşinat alternatifleri ve sıfır faiz gibi 5 ayn ödeme fırsatı verdik" dedi. 


www.teknikyapi.com/Metropark


Yeni Akit



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Teknik Yapı, Metropark projesi için kampanya başlattı. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1'e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0'a çekti. 


Halkalı'da inşa edilen Metropark için maliyetsiz kredi 36 ay taksit şartıyla veriliyor. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor.” dedi. Bin 412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark'ta bin 450 adet kapasiteli kapalı otopark bulunuyor.


Zaman



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Teknik Yapip Halkalı'daki Metropark için yılbaşı fırsatları başlattı. Avantajlar hemen teslim 100 daire için geçerli.


Teknik Yapı, Metropark projesi için yılbaşı kampanyası başlattı. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1'e indiren şirket, aynı zamanda faiz oranını da yüzde O'a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi. Halkalı'daki Metropark'ta indirim oranı yüzde 15'e yükseltilirken, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranları yüzde sıfıra indirildi. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk" dedi. 


Posta



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Teknik Yapı, Metropark projesinde hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1 'e indirdi, faizi de 0'a çekti. Peşin alımlarda indirim oram yüzde 15 olacak. Halkalı'da inşa edilen Metropark'ta teslimler hemen yapılırken, projede hayat Şubat ayında başlayacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yü hediyesi sunduk. Farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayn ödeme seçeneğimiz bulunuyor" dedi. Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satın alma gücünü artıran ve kullanma maliyetini azaltan optimum sosyal alana yer verildi. Projede fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alıyor. 


Hürriyet 


Bu haber Vahdet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor.

Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti.  Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.


2016 yılına yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için fırsat dolu yeni yıl sepeti hazırlayan Teknik Yapı, 2015’in son kampanyasında birbirinden çekici avantajlar sunuyor. Halkalı’nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15’e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1’e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. 


Teslim Hemen, Yaşam Şubat 2016’da


Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016’da yaşamın başlayacağı Metropark’ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor” söyledi. 


Yaşamın tadını çıkarmak lazım


Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satın alma gücünü artıran ve kullanma maliyetini azaltan optimum sosyal alana yer verildi. Teknik Yapı Metropark projesi, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde fazla abartıya kaçmıyor. Bu kapsamda projede fitness center, Türk hamamı, sauna,  buhar odası, masaj odaları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. Yaklaşık 1.450 adet kapasiteli kapalı otoparklar da ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları, ‘Engelsiz Yaşam’a olanak tanıyacak.


Haber Habertürk Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Teknik Yapı, Metropark projesindeki hemen teslim son 100 daire için 'yüzde 1 peşin ve 36 ay 0 faiz' kampanyası başlattı Teknik Yapı, Halkalı'daki Metropark projesinde hemen teslim son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükseltti. 

Peşinat tutarı yüzde l'e indirilen projede 36 ay ödemeli konut kredisi faizi de yüzde sıfıra çekildi. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, anlaşmalı bankalarla konut kredileri için marka desteği verildiğini söyledi. 


TESLİM BAŞLADI 

Durbakayım "Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta her bütçeye uygun ödeme seçenekleri için son 100 daireyi alacak müşterilere farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi 5 ayrı ödeme seçeneği sunduk' diye konuştu.


Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde fitness center, Türk hamamı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak. 


Habertürk


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi. Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, şunları söyledi: “Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016’da yaşamın başlayacağı Metropark’ta faiz indiriminin yanısıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanısıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor.”

Milliyet 


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından biri olan Teknik Yapı, Halkalı'daki Metropark projesinde teslimlere yaklaştı. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı projede satışlar büyük ölçüde tamamlanırken, son 100 daire için bir kampanya da başlatıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kampanya kapsamında anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verdiklerini ifade ederek, "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk" dedi. Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde sosyal alanlara yer verilirken, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde fazla abartıya kaçılmadı. Projede yaklaşık 1.450 kapasiteli kapalı otoparklarda ve sosyal tesis içerisinde engelli rampaları da bulunuyor. 


Dünya 


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Teknik Yapı, Halkalı'daki Metropark projesinde kalan 100 daire için faizi sıfıra çekti. Peşin alımlarda da yüzde 15 indirim yapılıyor.


Teknik Yapı, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti hazırlayarak, yeni yıl öncesi ev sahibi olmak isteyenler için son kampanyasını sürdürüyor. Iialkalı'da yer alan Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde l'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. 


Şubat'ta yaşam başlıyor Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayını, şunları söyledi: "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor" dedi. 


20 ticari ünite Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde belli bir düzeyi koruyor. Proje, başta Tem Otoyolu olmak üzere Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerin yanı sıra alışveriş merkezleri, okul ve hastanelerin yanında yer alıyor. 


Vatan


Geri Dön