18 / 04 / 2024

Teknik Yapı Katar'da yatırıma talip oldu!

Teknik Yapı Katar'da yatırıma talip oldu!

TEKNİK Yapı, yurtdışı yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle devam eden projelerini ve satışa sunacağı yeni projelerini Katar Expo Fuarı’nda tanıttı.



Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Uplife Kadıköy, Suadiye Sahil, Evora Denizli ile birlikte üç yeni projelerini tanıttıklarını açıkladı. Durbakayım, Katar fuarının özel bir anlam taşıdığını ve Teknik Yapı’nın ilk kez yeni projelerinin ön lansmanını yurtdışında yaptığını ifade etti. Fuarın ilk 2 gününde 10 milyon lira değerinde 19 daire için ön satış yaptıklarını belirten Durbakayım, “Gitmeden önce ziyaretçilere mesajla bilgilendirme atmıştık. İnsanlar projelerimizi araştırıp fuara gelmiş. Bir kısmı İstanbul’a da gelip evleri yerinde görmek istiyor. Ayrıca Katar’da 2022’de yapılacak Dünya Kupası için çalışmalar başlıyor. Biz de yerel yönetimle yaptığımız görüşmelerde üst yapı işlerine talip olduğunuzu söyledik” dedi. 


3 YENİ YATIRIM

İstanbul Maltepe’de Tugay Yolu Caddesi üzerinde hayata geçecek olan Maltepe projesi, ilk önce Katar’da tanıtıldı. 35 katlı bir kuleden oluşan proje, tamamı ofis 324 bölümden oluşuyor. Maltepe projesi, 18. katta yer alan geniş ve şık restoranı, 19. kattaki fitness merkezi ve saunalarıyla yoğun iş hayatının stresini atmak için tasarlandı. Teknik Yapı’nın Kartal projesi ise 1’i konut, 2’si ofis olmak üzere toplam 3 bloktan meydana geliyor. Projede 363 daire yer alıyor. Teknik Yapı, ayrıca Katarlı yatırımcılara sosyal ve kültürel olanaklara sahip Bahçeşehir’de yer alan Yıldızlıbahçe projesini de tanıttı. 16 katlı tek blokluk projede 104 birim bulunuyor. Fuarda ayrıca Teknik Yapı’nın son bir yıl içinde satışa sunduğu üç ayrı projenin de tanıtımı yapıldı. Bu projelerden ilki olan ve toplam 830 rezidans daireden oluşan Uplife Kadıköy projesi, Fikirtepe’de, yüzde 40’ı yeşil alandan oluşan 16 dönümlük geniş bir arazide 4 kulesiyle yükseliyor. 1+1, 2+1 3+1 tipi rezidans dairelerden oluşan Uplife Kadıköy 2019 yılı sonunda teslim edilecek. Denizli’ de yükselen Evora Denizli projesi de Katar Expo Fuarı’nda görücüye çıktı. 115 dönüm üzerine inşa edilen Evora Denizli, toplamda 5 bin kişilik yaşam alanına sahip 1.600 daireden oluşuyor. Proje, 2018’in sonunda teslim edilmeye başlanacak. Suadiye Oteli’nin yanında, marinalara birkaç dakika uzaklıkta yer alan Suadiye Sahil projesi de Katarlı yatırımcılara anlatıldı. 2017 sonunda teslim edilecek projede 115 daire yer alıyor. 


Hürriyet 


Geri Dön