16 / 04 / 2024

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

 Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.




Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı. Teknik Yapı, kampanya ile yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39’a çekti. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10’u sözleşme aşamasında, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödenecek. Konut Kredisi kapsamında kullandırılacak krediyi 48 ayda ödemek isteyenler yüzde 0,25 faiz, 36 ayda ödemek isteyenler ise yüzde 0 faiz ödeyecek.  Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az yüzde 25 peşinat verip yüzde 75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de  yüzde 12 indirim uygulanacak.


‘Erken bayram’


Kampanyayı ‘bayramı erkenden kutlamak için atılmış adım’ olarak değerlendiren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Bu kampanyadaki en büyük avantajlardan biri konut kredisi yasası gereği maksimum oran olan yüzde 75’lik banka kredisindeki faiz oranını gelişmiş ülkelerdeki seviyeye yakın oranlarda sabitlememiz oldu” dedi.


 

Milliyet 


Geri Dön