26 / 04 / 2024

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.



TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.


TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa'ya açan TeknoSA, Aydın'daki 8'inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM'de, Antalya'daki 9'uncu mağazasını Manavgat Novada'da, İstanbul'daki 57'inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis'te, 58'inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM'de açtı.


 TeknoSA, 300'e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanını teknolojiyle buluşturuyor.


AA



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Teknoloji perakende zinciri Teknosa, ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor.


Firma, bir hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye’de açtığı 4 mağazayla tüketiciye her zaman en yakın lokasyon olmaya ve teknolojiyi daha erişilebilir kılmaya devam ettiğini duyurdu.


Mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa’ya açan Teknosa, Aydın’daki 8’inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM’de, Antalya’daki 9’uncu mağazasını Manavgat Novada’da, İstanbul’daki 57’inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis’te, 58’inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM’de açtı. Türkiye’nin en yaygın teknoloji marketi olan Teknosa, 300’e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanını teknolojiyle ve kesintisiz hizmetle buluşturmayı hedefliyor.


220 milyon müşteri

Teknosa, teknoloji perakendeciliğinde satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere Hacı Ömer Sabancı Holding bünyesinde kuruldu. 3 bin 300 çalışanı var. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 220 milyon müşteri ziyaret ediyor.


Milliyet



Haber Takvim gazetesinde şu şekilde yer aldı;


TeknoSA, bir haftada dört mağaza birden açtı. Nazilli, Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'deki yeni mağazalarda akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, TV'lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürün, avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. TeknoSA bu açılışların ardından toplam mağaza sayısını 300'e çıkartmış oldu. Şirket ayrıca teknosa.com sitesinden de satı yapıyor...



Takvim


Haber Taraf Gazetesi'de şöyle yer aldı

 

Türkiye'nin en yaygın teknoloji perakende şirketleri arasında yer alan TeknoSA, geçtiğimiz hafta içinde dört mağaza birden açarak mağaza ağına yenilerini ekledi. Nazilli, Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'deki yeni mağazalarda, şirketin genel konseptine uygun olarak akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, TV'lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürünün yer alacağı belirtildi. 

İSTANBUL'DAKİ TEKNOSA MAĞAZALARI SAYISI 58'E ULAŞTI 

Mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa'ya açan TeknoSA, Aydın'daki 8'inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM'de, Antalya'daki 9'uncu mağazasını Manavgat Novada'da, İstanbul'daki 57'inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis'te, 58'inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM'de açtı. 

TeknoSA'dan yapılan açıklamada, müşterilerinin 300'e yakın mağazanın yanı sıra teknosa.com ile de Türkiye'nin her yerinden kendilerine ulaştı bilgisi verildi. 


Taraf


Geri Dön