19 / 04 / 2024

Teknosa Dünya Perakende Ödülleri'nde birinci!

 Teknosa Dünya Perakende Ödülleri'nde birinci!

Dünya perakendecilik sektörünün ‘Oscar’ı olarak bilinen ‘Dünya Perakende Ödülleri’ne bu yıl Teknosa büyük ödüle uzandı...



Global perakende sektörünün en itibarlı ödülü olarak değerlendirilen ödülü alan Teknosa, Şili, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan ve Güney Afrikalı perakende şirketlerini geride bırakarak ‘Gelişen Pazar’ kategorisinde birinciliğe hak kazandı. Teknosa’nın daha önce de ‘Planet’ konsepti ile ‘Tasarım’ ve ‘Kadın İçin Teknoloji’ projesi ile ‘Sorumluluk Sahibi Perakendeci’ kategorisinde finale kalmaya hak kazanmıştı.


Birinci oldu


Beş ayrı kategoride düzenlenen Dünya Perakende Ödülleri’ne dünyanın farklı ülkelerinden yüzlerce perakendeci katıldı. Katılımcılar arasında yapılan detaylı inceleme sonrasında jüri tarafından açıklanan finalistler listesinde her kategoride 6 firma yer aldı. Teknosa’nın dünyanın önde gelen perakendecilerini geride bırakarak birinciliği elde ettiğini söyleyen Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane şöyle konuştu:


280 mağaza


 “Bugün itibarıyla Türkiye’nin 75 ilinde 280 mağazada ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesiyle müşterilerimize Teknosa kalitesi ve hizmetini ulaştırmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak yurtdışı yatırım planlarımızla bölgesel bir güç olmayı hedefliyoruz.”


Teknosa Genel Müdürü Nane, 3 yıldır uluslararası arenada Türkiye’yi ve sektörü başarıyla temsil ettiklerini belirterek, “Bu ödülün kazanılmasında emeği geçen tüm Teknosa çalışanlarını ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum”  diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön