25 / 04 / 2024

Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, inanılmaz bir kampanya ile geldi! Teknosa, Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alımında sepette Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı hediye ediyor! Peki, Teknosa'da Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Teknosa tarafından düzenlenen kampanyadan her bir müşterinin sadece bir kez yararlanabilir. Aynı müşterinin kampanya kapsamında birden fazla ürün satın aldığı tespit edildiği takdirde ilk siparişten sonraki siparişleri Teknosa tarafından iptal olacak.

Kampanya yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerli olduğu gibi, Teknosa kampanyayı haber vermeksizin bitirme hakkını saklı tutar.

 Teknosa dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, aynı anda hem süpürme hem silme işlemini gerçekleştirebiliyor. Mi Robot Vacuum Mop Pro 2i ile süpürme ve silme için iki ayrı ekipman gerekmiyor. Profesyonel bir temizleme algoritmasına sahip olan akıllı cihaz, iki yönlü silme işlemine sahip ve elle temizleme tekniklerini simüle eder. Ürün 2 adet su tutan bez, 2'si 1 arada su deposu ve toz kutusu ile birlikte satışa sunulur; ayrıca ek aksesuar satın almanıza'da gerek kalmaz.
Peki, Teknosa'da  Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge  fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön