25 / 04 / 2024

Tel Aviv'in 55 milyon dolarlık çatı katı için iki yıldız yarışıyor!

Tel Aviv'in 55 milyon dolarlık çatı katı için iki yıldız yarışıyor!

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki bir çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı..



Dünyaca ünlü yıldızlar Madonna ve Natalie Portman, İsrail’in Tel Aviv kentinin kalbinde yeni inşa edilen rezidans kulelerin 55 milyon dolarlık çatı katı için birbiriyle yarışıyor. İnşaatı yeni tamamlanan ultra lüks rezidans, muhteşem şehir ve panaromik deniz manzarasına sahip. “Meier-on-Rothschild Tower” adındaki lüks inşaatın çatı katı ‘Gökyüzü Sarayı’ olarak adlandırılıyor. 2013 yılında proje başlandığında Madonna’nın daireyi broşürlerden görüp almak istediği belirtilmişti.



1400 metrekare

Bir başka teklif ise Hollywood yıldızı Natalie Portman tarafından yapıldı ancak darieye kimin sahip olacağı henüz netlik kazanmadı. 1.418 metrekare çatı katında tavandan yere kadar cam kaplaması, özel teras, açık havuz, özel spor salonu, bar, sinema, sauna ve mini spa yer alıyor. Ünlü ABD’li mimar Richard Meier’in tasarladığı kuleler, İsrail’den sonra bütün dünyanın ilgisini çekmeyi başardı.


Milliyet


Geri Dön