27 / 04 / 2024

Tema İstanbul'la Atakent'te en hızlı konut satışı gerçekleşiyor!

Tema İstanbul'la Atakent'te en hızlı konut satışı gerçekleşiyor!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.



1.5 milyon metrekare arsa üzerinde yükselen projede toplam 3 bin 531 konut bulunuyor. İstanbul'da en hızlı konut satışının, 1.3 gün ile Atakent'te gerçekleştiğini belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Biz bunun yaklaşık 7 kat üzerinde, 1 günde 5 konuttan fazla satış yapıyoruz" dedi. 



Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya da, 481 mahallenin 'refah ve yaşanabilirlik seviyesi' ile 'kültürel düzey' açısından değerlendirildiği Sosyo Ekonomik Derecelendirme (SED) raporunun, Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nin sosyo ekonomik durumunu ortaya koyduğuna dikkat çekti. 

Atakent'in, 481 mahalle arasında 37 bin 637 adetlik toplam daire sayısı ile konut yoğunluğu en yüksek olan mahalle konumunda olduğuna dikkat çeken Çetinsaya, "Atakent yükseköğrenim oranı açısından 49'ncu sırada yer alıyor. Tema İstanbul'u tercih eden müşterilerimizin yüzde 72'si lisans ve lisansüstü eğitime sahip. Aynca konutlarımızda peşin satış oram ise yüzde 30.4" dedi. Atakent'in coğrafi açıdan da avantaja sahip olduğunu belirten  Tema İstanbul  Genel Müdürü Mesut Arslan, "Atakent 3'ncü havalimanının yanı sıra Kanal İstanbul projesinin olası güzergahı açısından da en avantajlı konumda bulunuyor" dedi. Tema İstanbul projesinde konut teslimleri temmuz ayında yapılacak. 



Hürriyet


projeye sor



Geri Dön