25 / 04 / 2024

Temiz havalı proje Narcity'de 163 bin TL!

Temiz havalı proje Narcity'de 163 bin TL!

Bilkent Holding'in iştiraki Tepe İnşaat'ın hayata geçirdiği Narcity'de yaşam başladı



Proje pek çok açıdan cazip ama, İstanbul'un en temiz havasına sahip noktalardan birinde; Maltepe Başıbüyük'te yer alması onu, başlıbaşına bir çekim noktası haline getiriyor. Narcity,  Süreyya Paşa Gögüs Hastalıkları Hastanesi'nin de hemen üst kısmında yer alıyor.

Narcity de işte bulunduğu bu özel konuma göre planlandı ve ortaya güzel bir yeşilliğin yanı sıra deniz manzarasına sahip olan modern bir kent projesi çıktı.  Binalar da işte bu özellikler düşünerek planlanmış. Dış cephedeki renk kombinasyonu, farklı balkon yapıları ve boydan boya camlarıyla ,dinamik ve hareketli bir yapı. Öte yandan, merkeze ulaşımın ne denli önemli olduğu da bu projede gözden kaçırılmamış. Narcity yeni açılan bağlantı yolları da göz önüne alındığında  tüm yönleriyle rahat bir yaşam standartı oluşuyor. Projedeki açık ve kapalı yüzme havuzları, spor merkezi, tenis kortları, sosyal tesisler, yürüyüş ve bisiklet parkurları, meditasyon bahçesi, alışveriş merkezi, kapalı otopark ve güvenlik de önem verilen diğer ayrıntılar arasında..

163 bin TL'den başlıyor
147 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen projenin toplam inşaat alanı 220 bin metrekare. Dairelerin alanları 68 ile 174 metrekare arasında değişiyor. Bin 300 konutun olduğu Narcity'de seçenekler, 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Fiyatlar ise 163 bin TL'den başlıyor ve 505 bin TL'ye kadar yükseliyor.  Projede yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede yüzde 1.03 oranında faiz uygulanıyor. Buna göre peşinatlar 40 bin 750 TL'den, taksitler ise bin 779 TL'den başlıyor. Projede hemen teslim konutlar olduğu gibi Aralık 2010'da teslim edilecek konutlar da bulunuyor.

NEDEN CAZİP?
OKSİJEN DEPOSU: Narcity, İstanbul'un en temiz havasına sahip noktalardan birisinde Maltepe Başıbüyük'te. Süreyyapaşa Gögüs Hastalıkları Hastanesi'nin hemen üst kısmında yer alıyor.
ULAŞIM RAHAT: Proje satışa çıkmadan önce yolu çok kötüydü. Şimdi E-5'e çok iyi bir bağlantı yolu yapıldı. 5 dakikada E-5'e bağlanabiliyorsunuz.
BÖLGE GELİŞİYOR: Bölgede gözle görülür bir gelişim var. Başıbüyük ve Maltepe  2010'da İstanbul'da en fazla konutun satışa çıkacağı lokasyonlardan biri. Bir miktar arz fazlası oluşacak. Bu fazlalık orta ve uzun vadeli düşünenler için ‘fırsat' demek.
PRİM YAPAR AMA: Narcity gibi bir projeden ev alırken primi düşünmeyin. İstenilen fiyatlar metrekarede 3 bin TL civarı. Mutlaka prim yapar. Bu parayı havasına verdiğini düşünün. İnsanın ömrünü uzatacak projelerden biri. Ömrünüze ömür katacak cinsten...
İYİ KOMŞU: Tepe İnşaat, iyi komşu satar. Tepe'nin diğer projelerinde olduğu gibi bu da eğitimli kesimin tercih ettiği bir proje.

Altın uyarı
Narcity gibi projeler İstanbul'da her zaman satışa çıkmaz... Alacaksanız düşündüğünüzün bir büyüğünü alın. Hiç pişman olmazsınız...
Tebernüş Kireçci/Milliyet

0216 444 4 NAR (627)

www.narcity.com.tr

[email protected]

 


Geri Dön