25 / 04 / 2024

Temizlikçi kadın ev parasını, ev sahibine kaptırdı!

Temizlikçi kadın ev parasını, ev sahibine kaptırdı!

Beylikdüzü'nde ev almak isteyen gündelik temizlikçi Sevgi Güven ev sahibi olmak için biriktirdiği tüm parasını ev sahibine kaptırdı.



Bir sitede kapıcı dairesinde kalan ve geçimini de sitelerde temizlik yaparak sağlayan Sevgi Güven geçen yıl Fulya Ö'nün evini temizleyince Fulya Ö. temizliği beğendi ve kadının sürekli gelmesini istedi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 4 ay boyunca her gün çalışan Fulya Ö., temizlikçi kadının bir akrabayla telefonda konuşurken ev almak istediğini söyledi.

Sevgi Güven, "Bana 'size yardım ederim, bankadan kredi çekeceğinize ben üzerini tamamlarım. Taksit taksit ödersin' deyince teklifi kabul ettim" diye konuştu.

Fulya Ö.'nün tanıdık emlakçılar aracılığıyla bir ev bulduğunu söyleyen Güven, "70 bin lira paramızı götürüp verdik. Ertesi gün sır olup kayboldu. Ben onu noterde beklerken, 'Cenazem vardı, gelemedim' dedi. Üç ay oldu hâlâ bir haber alamadık" açıklamasında bulundu.

SERİ DOLANDIRICI ÇIKTI

Tüm birikimlerini kaybeden aile, şimdi kızları adına çektikleri krediyi ödüyor. Fulya Ö.'nün 14 ayrı suçtan aranması olduğu ortaya çıktı. Tamer Güven ise "Çok sayıda kişiyi dolandırmış. Oğlunun okulunu ve kuaförü bile mağdur etmiş. Bir yakınının beyaz eşya dükkânı olduğunu belirterek 10 bin lira istemişti. O para da gitti" diye konuştu.
 


Geri Dön