29 / 03 / 2024

Tepe Prime m ²'si 30 euroya kiralanacak!

Tepe Prime m ²'si 30 euroya kiralanacak!

Tamamen iş dünyasına hitap etmek için geliştirilen Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açıyor. Proje ile sadece Ankara'daki işadamları değil, başkente sık sık yolu düşenler de hedefleniyor



Tepe İnşaat'ın iş dünyasına hitap edebilmek için Ankara'da geliştirdiği Tepe Prime isimli proje, kapılarını Haziran 2011"de açıyor. Business, residence ve avenue bloklarından oluşan proje toplam 200 milyon dolarlık yatırım portresine sahip. Açılışın yapılacağı haziran ayında Konut olarak projelendirilen business ve residence bloklarında iş dünyasının önde gelen yöneticilerini ağırlamaya hazırlanan projede avenau bloklarında ise ünlü restoranların yanı sıra özel gösteri ve konserlerin gerçekleştirileceği özel bir alan yaratılacak.
Projeyle sadece Ankaralı işadamlarına değil, Ankara'ya iş nedeniyle sık sık gidip gelen işadamlarına da hitap ettiklerinin altını çizen Hayal Olcay, bu iddialarında projeyi geliştirdikleri lokasyonun da önemli bir etkisi olduğunu kaydetti. Eskişehir yolu üzerinde Bilkent, Beysukent ve çayyolu gibi gözde yerleşim merkezlerinin ortasında yer alan projenin TOBB kulelerine de çok yakın olduğunu belirten Olcay, ayrıca projede Türkiye"de bir ilke imza atarak ˜business studio" modelini uygulamalarını da bir başka etken olarak gösterdi. Diğer yandan işadamlarının hayatlarını kolaylaştırmak için pek çok özel hizmet de planladıklarını vurgulayan Olcay, 'Grup şirketlerimizden Tepe Servis, Tepe Prime sakinlerinin toplantı organizasyonlarından, havaalanı transferine, araç kiralamadan özel şoföre kadar her türlü servisi ücreti karşılığında verecek' dedi.
Projenin şu ana kadar yüzde 60'ının satıldığını belirten Olcay, Tepe Prime"ın satışa çıktığı Haziran 2009"da projeye yatırım yapanlar, bugün itibariyle yüzde 35 getiri elde etmiş durumda. Üstelik 2011 yılının gayrimenkul açısından çok daha hızlı yükselişlere sahne olması bekleniyor. Bu nedenle Tepe Prime"ı tercih edenler önümüzdeki dönemde daha da çok kazanacaklar diye konuştu.

Metrekaresi 30 euro
Projenin sosyal yaşam alanı olarak nitelendirilebilecek Tepe Prime Avenue"na dikkat çeken Hayal Olcay, 37 birimden oluşan bölümde sevilen restoran markalarının yanı sıra ziyaretçilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak hizmet mağazalarının da bulunacağını söyledi. Özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemelerinin de olacağı bölümde gösteri ve konser için açık hava sahnesi ve bir de meydan olacak.

Avenue'nin kiralama işlemleri Metro Group tarafından yürütülüyor. Metrekare kira bedelinin ortalama 30 euro olarak belirlendiğini Avenue'nin bir alışveriş merkezi olmadığının altını çizen Olcay, 'Hedefimiz, Tepe Prime projesinde yer alan işyerlerinde çalışacak yaklaşık 2 bin 500 kişinin yanı sıra, gece - gündüz keyifli ve kaliteli vakit geçirmek isteyen tüm Ankaralılara ulaşmak' dedi.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Tepe Prime Haziran 2011'de Ankara'da

Tepe İnşaat tararından gerçekleştirilen Tepe Prime, Haziran 2011 'de kapılarını açacak. Tepe Prime, Business ve Residence bloklarında iş dünyasının önde gelen firmalarını, Avenue'da ise birbirinden ünlü restoranları, çok özel gösteri ve konserleri ile tüm Ankaralıları ağırlayacak.

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay, toplam 200 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdikleri Tepe Prime'm çağdaş mimarisi, teknolojik alt yapısı, her damak zevkine hitap eden restoranları ve farklı çevre düzenlemeleri ile, iş dünyası başta olmak üzere tüm Ankaralıları hedefleyen iş ve yaşam projesi olduğunu söyledi. Tepe Prime'm iş hayatına yönelik bir proje olduğunu hatırlatan Olcay, Tepe Prime Residence bloğunda Türkiye'de bir ilke imza atarak 'Business Studio' modelini uyguladıklarını anlattı. Hayal Olcay, hedeflerinin Ankaralı şirketlerin yanı sıra,  Ankara  ile çalışan şirket yöneticilerinin gerektiğinde ev olarak kullanabilecekleri ofis alanları yaratmak olduğunu söyledi. şžu ana kadar projenin yüzde 60'ının satıldığını ifade eden Olcay, 'Tepe Prime'm satışa çıktığı Haziran 2009'da projeye yatırım yapanlar, bugün itibariyle yüzde 35 getiri elde etmiş durumda. Üstelik 2011 yılının gayrimenkul açısından çok daha hızlı yükselişlere sahne olması bekleniyor. Bu nedenle Tepe Prime'ı tercih edenler önümüzdeki dönemde daha çok kazanacaklar' diye konuştu.

Tepe Prime projesinde farklı ödeme seçenekleri bulunduğunu belirten Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Tepe Prime bir ofis projesi olduğu için isteyen müşterilerimiz anlaşmamız olan bankadan piyasanın altında faizle ticari kredi alabiliyor. Aynca Tepe İnşaat olarak müşterilerimiz için vade seçenekleri de sunabiliyoruz.'

Tepe Prime Avenue'nun, 37 birimden oluşması planlanıyor. Sevilen ve beğenilen markaların bir arada olacağı Tepe Prime Avenue'da ziyaretçilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet mağazaları da bulunacak. Özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemeleri, gösteri ve konser için açık hava sahnesi ve meydanda müzik eşliğinde gerçekleşecek su oyunları ile, Ankaralılar farklı bir konseptle tanışacak.
Hürriyet

0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

[email protected]


Geri Dön