23 / 04 / 2024

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 



Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğu hatırlatıldı.  Tepebaşı Belediyesi vezneleri hafta sonları da hizmet verecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vergi yükümlülüğü bulunan vatandaşlar, taksitlerini birçok yöntem ile yatırabilecek. Tepebaşı Belediyesi vezneleri hafta içi her gün mesai saatlerinde hizmet verirken, hafta sonlarında da 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacak. 

Tepebaşı Belediyesi mobil vezne tahsilat aracı da vatandaşların hizmetinde olacak. Engelli, yaşlı, sağlık sorunu bulunan ve çeşitli sebeplerle vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar, mobil vezne tahsilat aracı ile ödemelerini yapabilecekler. 

Mobil vezne tahsilat aracının hangi gün ve saatlerde hangi mahallede hizmet edeceği listelenirken, vatandaşlar 444 44 26 numaralı telefondan Mavi Masa’ya ulaşarak da konu hakkında bilgi alabilirler. 


Geri Dön