29 / 03 / 2024

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı'nda imar barışı anlatıldı!

Tepebaşı Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. 



Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarına yönelik ‘İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi. Tepebaşı Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantıda Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, İmar Barışı olarak bilinen yasal düzenleme hakkında katılımcı muhtarlara detaylı bilgi paylaşımında bulundu. 

Toplantıda açıklamalar yapan Başkan Ataç ise söz konusu yasal düzenleme konusunda muhtarların bilgilendirilmesinin önem taşıdığına dikkat çekerek, “Bu çok önemli bir konu çünkü vatandaşlarımızla siz doğrudan temas halindesiniz, size sorulduğunda doğru bilgi verebilmelisiniz. Bu toplantıda Erdoğan Bey tüm detayları ile İmar Barışı konusunu bizlere aktardı. Toplantıdan sonra da herhangi bir noktada desteğe ihtiyaç duyarsanız derhal bize ulaşabilirsiniz, her zaman yardıma açığız. Aslında konunun belediye ile hiçbir ilgisi yok, bakanlık tarafından yapılan bir uygulama ve vatandaşımızın faydalanmasını arzu ediyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Bilgilendirme toplantısı katılımcı muhtarlardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.


Geri Dön