25 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda kanallı klima sistemi!

TepePark Villaları'nda kanallı klima sistemi!

TepePark Villaları, Kanallı Klima Sistemi ile villa sahiplerinin yaşam alanlarının havasını daha sağlıklı kılıyor

 



Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımı devam eden TepePark Villaları, Kanallı Klima Sistemi ile villa sahiplerinin yaşam alanlarının havasını daha sağlıklı kılıyor. Isıtma, soğutma ve iklimlendirmede yaşamı kolaylaştıran Kanallı Klima Sistemi,  sizin ve çocuklarınızın daha temiz bir hava solumasını sağlıyor.
Kanallı Klima Sistemi, yaşam alanının havasını istenilen konfor şartlarına getirirken, taze hava alma imkanı bulunması nedeni ile daha sağlıklı bir ortam havası elde ediyor. Filtrasyon özelliği sayesinde teneffüs edilen havayı kötü koku ve partiküllerden temizleyen Kanallı Klima Sistemi, evlere bahar havası getiriyor.

TepePark Villaları'nda kullanılan kanallı klimalar; ısıtma, soğutma ve taze hava alarak iklimlendirme özellikleri dışında, havanın homojen olarak dağılmasını da sağlıyor. TepePark Villaları'nda Kanallı Klima Sistemi ile istenilen konfor şartlarına daha sağlıklı bir şekilde ulaşılarak yaşam alanlarının kalitesi arttırıyor.

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken TepePark Villaları'nda villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. İç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.

www.tepepark.com

 0216 677 11 70


Bilgi için: Haber Atölyesi - Zübeyde Turgut
Tel: (216) 546 00 90 - 0 533 953 78 57


Geri Dön