26 / 04 / 2024

Terra Ataşehir Çarşı'da metrekare küçüldü dükkan gideri azaldı!

Terra Ataşehir Çarşı'da metrekare küçüldü dükkan gideri azaldı!

Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik dükkânlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor...



Terra Ataşehir'in alışveriş ve eğlence alanı olan Çarşı'da küçük metrekareli mağazalarla girişimcilerin işletme giderlerinin düşürülmesi amaçlanıyor.


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Modüler sistemle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir Çarşı, tamamı köşe, minik dükkânlar ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere ekonomik avantajlar sunuyor. 


Terra Ataşehir Çarşı, alışveriş ve eğlence merkezi olarak ön plana çıkıyor. Çarşı'da, dükkânların küçük metrekarelerde tasarlanması sayesinde dekorasyon, kira ve aidat gibi zorunlu işletme giderlerinin düşük olmasını sağlanıyor. Kullanım alanı itibariyle küçük metrekarelerden oluşan ve her iş alanından sadece bir tane açılabilecek olan dükkânlar, sektörüne göre özel olarak dizayn ediliyor. 


Terra Ataşehir Çarşı'da yer alacak 229 adet dükkânı küçük metrekarelerde yapmanın amacına değinen KentArt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, "Metrekareleri küçük tutmamızdaki en büyük sebep kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilerin işletme giderlerini düşük tutarak yüklerini hafifletmek" dedi. 


Küçük hem güzeldir hem de avantajlıdır felsefesiyle tasarladığıkları dükkânlar sayesinde yatırımcının dükkânı satın alması, kiraya vermesi ve yeniden satabilmesinin kolay olacağına dikkat çeken Aydemir, kiracı açısından bakıldığında ise dükkânların kira, depozito, dekorasyon ve stok maliyetlerinin düşük olacağını söyledi. 


Değer artışı yaşanacak 


Proje ve lokasyon açısından değerlendirdiğimizde çarşının müşteri potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyleyen Aydemir, her sektöre uygun çok sayıda dükkân yaparak müşteri trafiğini arttıracaklarını belirtti. 

Lokasyon olarak İstanbul'un en değerli bölgelerinden birinde yer aldıklarını belirten Aydemir, dükkânların satın alınması kolay olduğundan değer artışının da hızlı olacağını söyledi. 


HER SEKTÖRDEN BİR TANE OLACAK 


Aydemir, dükkânları küçük yapmalarının yanı sıra her sektörden sadece bir dükkânın açılmasına izin vererek işletmelerin hepsinin kâr elde etmesini sağlayacaklarının önemine de dikkat çekti. Yapılacak dükkânların her sektör için istenilen büyüklükte ve özel olarak dizayn edilebileceğini söyleyen Aydemir, Terra Ataşehir Çarşı sayesinde bölgenin eğlence ve alışveriş merkezi haline geleceğini söyleyerek sözlerini tamamladı. 


İKİ FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ SUNDU 



KentArt İnşaat'ın Ataşehir"deki projesi Terra Ataşehir'de, teslim tarihi Ocak 2016 olarak planlanan dükkânlara 2 farklı ödeme seçeneğiyle sahip olunabiliyor. Birinci seçenekte yüzde 25 peşinat, 42 ay vade sağlanıyor. İkinci seçenekte ise yüzde 50 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor. 



Hülya Çaylak/Milliyet Gazetesi 


Geri Dön